reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
dziewczyny! nie wiem czy mnie pamiętacie ale koniecznie musiałam się komuś pochwalić

Załączniki

• 20220718_172100.jpg
    20220718_172100.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 114
To prawda, ze owulacje zawsze można wywołać, ale bywa, ze przy pcos komórka jajowa jest kiepskiej jakości, u mnie owulki są wywołane od ponad roku farmakologicznie miesiąc w miesiąc a ciąży brak 🤷🏻‍♀️
No niby, tak... Zobaczymy jak to będzie :) mi się chyba owu przesunęła 😱 bo tak mnie jajnik gniecie od wieczora, że szok... Za tydzień zrobię jeszcze raz proga 🤭
Edit: chociaż jak nie miałam żadnego pęcherzyka dominującego to kij wie co to, ale i tak sprawdzę 😅

Kurcze szkoda, nie idzie jakoś u Ciebie to inaczej rozwiązać 🙄

przestałam liczyć cykle starac, ale już 2 lata by stuknęło nie długo.. w końcu dwie kreski 🥺
nie traćcie nadziei!
Ja liczę jutro na pozytywna betę.

Cześć dziewczyny :) staramy się już z mężem 2 lata o drugie i nic :( myślicie, że jeszcze kiedyś ujrzę 2 kreski... Jakie badania robilyscie? U mnie większość badań ok jedynie tsh ponad 3. Była stymulacja przez 6 cykli, ale i to nie pomogło. Mąż przeszedł covid , bostonke i zapalenie jądra w tym samym czasie. Zastanawiam się czy to nie jest przyczyną przed nami pewnie badanie nasienia. Jak u was to wygląda?

reklama
Cześć dziewczyny :) staramy się już z mężem 2 lata o drugie i nic :( myślicie, że jeszcze kiedyś ujrzę 2 kreski... Jakie badania robilyscie? U mnie większość badań ok jedynie tsh ponad 3. Była stymulacja przez 6 cykli, ale i to nie pomogło. Mąż przeszedł covid , bostonke i zapalenie jądra w tym samym czasie. Zastanawiam się czy to nie jest przyczyną przed nami pewnie badanie nasienia. Jak u was to wygląda?
Witaj 🙂
Badanie nasienia najlepiej zrobić jak najszybciej 🙄 ponieważ zapalenie jąder mogło tu wpłynąć niekorzystnie.
Mój miał problemy w dzieciństwie i w dużym stopniu to mogło przyczynić się do niepłodności.

A do reszty to się zapewne dziewczyny wypowiedzą 🙂

Do góry