Przepraszam chyba nie tutaj powinnam pytać w tym zakresie.Dziewczyny macie może sprawdzoną dietę na zrzucenie zbędnych kilogramów? Szukam normalnej diety że zwyczajnych produktów.
reklama
Cookie_
Moderator
Deficyt kaloryczny i ruch, nawet same spacery. Wylicz sobie jaki musisz mieć deficyt i ruszaj się. Taki sposobem zrzuciłam kg po ciąży.Dziewczyny macie może sprawdzoną dietę na zrzucenie zbędnych kilogramów? Szukam normalnej diety że zwyczajnych produktów.
mariaantonina96
Fanka BB :)
Rosse94
No niby, tak... Zobaczymy jak to będzie mi się chyba owu przesunęła bo tak mnie jajnik gniecie od wieczora, że szok... Za tydzień zrobię jeszcze raz progaTo prawda, ze owulacje zawsze można wywołać, ale bywa, ze przy pcos komórka jajowa jest kiepskiej jakości, u mnie owulki są wywołane od ponad roku farmakologicznie miesiąc w miesiąc a ciąży brak
Edit: chociaż jak nie miałam żadnego pęcherzyka dominującego to kij wie co to, ale i tak sprawdzę
Kurcze szkoda, nie idzie jakoś u Ciebie to inaczej rozwiązać
Rosse94
Gratulacjedziewczyny! nie wiem czy mnie pamiętacie ale koniecznie musiałam się komuś pochwalić
mariaantonina96
przestałam liczyć cykle starac, ale już 2 lata by stuknęło nie długo.. w końcu dwie kreski
nie traćcie nadziei!
Ja liczę jutro na pozytywna betę.
nie traćcie nadziei!
Rosse94
Trzymam kciukiprzestałam liczyć cykle starac, ale już 2 lata by stuknęło nie długo.. w końcu dwie kreski
nie traćcie nadziei!
U mojego męża jest brak plemników, ale dalej mam nadzieję, że znajdą jakimś cudem i się uda... Więc no, małe szanse ale nadzieję mam
mariaantonina96
u nas wyniki były ok, ale nie wychodziło...w styczniu 2021 puste jajo.. dopiero teraz się udało jak zaczęliśmy się przygotowywać do inseminacjiTrzymam kciuki
U mojego męża jest brak plemników, ale dalej mam nadzieję, że znajdą jakimś cudem i się uda... Więc no, małe szanse ale nadzieję mam
Cześć dziewczyny staramy się już z mężem 2 lata o drugie i nic myślicie, że jeszcze kiedyś ujrzę 2 kreski... Jakie badania robilyscie? U mnie większość badań ok jedynie tsh ponad 3. Była stymulacja przez 6 cykli, ale i to nie pomogło. Mąż przeszedł covid , bostonke i zapalenie jądra w tym samym czasie. Zastanawiam się czy to nie jest przyczyną przed nami pewnie badanie nasienia. Jak u was to wygląda?
reklama
Rosse94
WitajCześć dziewczyny staramy się już z mężem 2 lata o drugie i nic myślicie, że jeszcze kiedyś ujrzę 2 kreski... Jakie badania robilyscie? U mnie większość badań ok jedynie tsh ponad 3. Była stymulacja przez 6 cykli, ale i to nie pomogło. Mąż przeszedł covid , bostonke i zapalenie jądra w tym samym czasie. Zastanawiam się czy to nie jest przyczyną przed nami pewnie badanie nasienia. Jak u was to wygląda?
Badanie nasienia najlepiej zrobić jak najszybciej ponieważ zapalenie jąder mogło tu wpłynąć niekorzystnie.
Mój miał problemy w dzieciństwie i w dużym stopniu to mogło przyczynić się do niepłodności.
A do reszty to się zapewne dziewczyny wypowiedzą
Podziel się: