reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
dziewczyny! nie wiem czy mnie pamiętacie ale koniecznie musiałam się komuś pochwalić

Załączniki

• 20220718_172100.jpg
    20220718_172100.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 116
To prawda, ze owulacje zawsze można wywołać, ale bywa, ze przy pcos komórka jajowa jest kiepskiej jakości, u mnie owulki są wywołane od ponad roku farmakologicznie miesiąc w miesiąc a ciąży brak 🤷🏻‍♀️
No niby, tak... Zobaczymy jak to będzie :) mi się chyba owu przesunęła 😱 bo tak mnie jajnik gniecie od wieczora, że szok... Za tydzień zrobię jeszcze raz proga 🤭
Edit: chociaż jak nie miałam żadnego pęcherzyka dominującego to kij wie co to, ale i tak sprawdzę 😅

Kurcze szkoda, nie idzie jakoś u Ciebie to inaczej rozwiązać 🙄

przestałam liczyć cykle starac, ale już 2 lata by stuknęło nie długo.. w końcu dwie kreski 🥺
nie traćcie nadziei!
Ja liczę jutro na pozytywna betę.

Cześć dziewczyny :) staramy się już z mężem 2 lata o drugie i nic :( myślicie, że jeszcze kiedyś ujrzę 2 kreski... Jakie badania robilyscie? U mnie większość badań ok jedynie tsh ponad 3. Była stymulacja przez 6 cykli, ale i to nie pomogło. Mąż przeszedł covid , bostonke i zapalenie jądra w tym samym czasie. Zastanawiam się czy to nie jest przyczyną przed nami pewnie badanie nasienia. Jak u was to wygląda?

reklama
Cześć dziewczyny :) staramy się już z mężem 2 lata o drugie i nic :( myślicie, że jeszcze kiedyś ujrzę 2 kreski... Jakie badania robilyscie? U mnie większość badań ok jedynie tsh ponad 3. Była stymulacja przez 6 cykli, ale i to nie pomogło. Mąż przeszedł covid , bostonke i zapalenie jądra w tym samym czasie. Zastanawiam się czy to nie jest przyczyną przed nami pewnie badanie nasienia. Jak u was to wygląda?
Witaj 🙂
Badanie nasienia najlepiej zrobić jak najszybciej 🙄 ponieważ zapalenie jąder mogło tu wpłynąć niekorzystnie.
Mój miał problemy w dzieciństwie i w dużym stopniu to mogło przyczynić się do niepłodności.

A do reszty to się zapewne dziewczyny wypowiedzą 🙂

Do góry