reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Dobrze by było choć raz udać się na monitoring, owulacja tez lubi się przesunąć i wtedy -tak jak piszą dziewczyny- możesz dupkiem ją zablokować. A robisz może testy owulacyjne lub mierzysz temp?

Ksiazkowo powinien być 3 dni od odstawienia, jeśli nie wystąpi w tym czasie krwawienie zaleca się wykonanie testu ciążowego, najlepiej bety ale sikacz tez da radę ;) ale są dziewczyny u których krwawienie występuje nawet do 10 dni po odstawieniu duphastonu i to tez raczej jest Ok. Najlepiej zapytać lekarza przy kolejnej wizycie. I popieram apel o zmianę awatara bo wyglada jakbyś rozmawiała sama ze sobą 😀
dziękuję za odpowiedź 🙂 nie mierzę temperatury ani nie robię testów ovu.
za tydzień mam wizytę u gina i spróbuję się dowiedzieć coś więcej i zapytać o ten monitoring.

reklama
dziękuje za odpowiedź 🤗 ja też mam skąpe miesiączki od zabiegu (krótkie miałam zawsze) a w sierpniu minie rok i dalej endo się nie odbudowało pomimo stosowania leków, które miały w tym pomóc dlatego zastanawiam się czy stosowanie tych leków ma sens w moim przypadku
U mnie ten sam problem - a jakiej grubości masz endo?
Ja narazie badałam hormony i u mnie nie jest problemem niedobór estradiolu. A u Ciebie wyszedł jakiś niedobór?
Ja u siebie tez podejrzewam, że to przez drugi zabieg łyżeczkowania bo wcześniej nie miałam takich problemów (u mnie zabieg był w listopadzie). U mnie dodatkowo jest podejrzenie w budowie macicy i za miesiąc ide na rezonans, w zależności co na nim wyjdzie będziemy myśleć dalej np. o histeroskopii.

reklama
Do góry