reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja tez dzis widzialam bocian w pracy 🤣 dzis 4dc przy podcieraniu brązowe to chyba można uznać za miesiączkę? Skołowana jestem 😬
Ja takie brązowe plamienie mam już na koniec okresu jak krew już nie jest świeża tylko wypływa gdzieś schowana starsza😋
A raz miałam tak, że dostałam okres a dwa dni później covid i gorączkę prawie 40 stopni przez całą noc. Wtedy miesiączka mi się zatrzymała na cały dzień i 4 dnia znowu się zaczęła i ta krew była czarna🙄 nie jesteś chora teraz przypadkiem?

Ja takie brązowe plamienie mam już na koniec okresu jak krew już nie jest świeża tylko wypływa gdzieś schowana starsza😋
A raz miałam tak, że dostałam okres a dwa dni później covid i gorączkę prawie 40 stopni przez całą noc. Wtedy miesiączka mi się zatrzymała na cały dzień i 4 dnia znowu się zaczęła i ta krew była czarna🙄 nie jesteś chora teraz przypadkiem?
Przed okresem tydzien tylko przeziębienie katar do dziś. Możliwe że od tego choć nigdy tak nie mialam... zobaczymy dalej xo siw będzie działo. W poniedziałek Gin także mu napomnę

Powiedzcie mi jeszcze, które badania na mutacje najlepiej zrobić po dwóch biochemach? Robię sobie listę na co po wakacjach wydać pieniądze 😂

Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...

Załączniki

• IMG_20220615_141454.jpg
    IMG_20220615_141454.jpg
    549 KB · Wyświetleń: 98
Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...
Masz Ci bociana😁😁😁😁😁😁😁😁🤞🤞🤞🤞🤞🤞

reklama
Z tego co piszesz, to ja też nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć 😱 jestem w szoku... Leć na betę i zapisuj się do lekarza

Do góry