reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja tez dzis widzialam bocian w pracy 🤣 dzis 4dc przy podcieraniu brązowe to chyba można uznać za miesiączkę? Skołowana jestem 😬
Ja takie brązowe plamienie mam już na koniec okresu jak krew już nie jest świeża tylko wypływa gdzieś schowana starsza😋
A raz miałam tak, że dostałam okres a dwa dni później covid i gorączkę prawie 40 stopni przez całą noc. Wtedy miesiączka mi się zatrzymała na cały dzień i 4 dnia znowu się zaczęła i ta krew była czarna🙄 nie jesteś chora teraz przypadkiem?

Ja takie brązowe plamienie mam już na koniec okresu jak krew już nie jest świeża tylko wypływa gdzieś schowana starsza😋
A raz miałam tak, że dostałam okres a dwa dni później covid i gorączkę prawie 40 stopni przez całą noc. Wtedy miesiączka mi się zatrzymała na cały dzień i 4 dnia znowu się zaczęła i ta krew była czarna🙄 nie jesteś chora teraz przypadkiem?
Przed okresem tydzien tylko przeziębienie katar do dziś. Możliwe że od tego choć nigdy tak nie mialam... zobaczymy dalej xo siw będzie działo. W poniedziałek Gin także mu napomnę

Powiedzcie mi jeszcze, które badania na mutacje najlepiej zrobić po dwóch biochemach? Robię sobie listę na co po wakacjach wydać pieniądze 😂

Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...

Załączniki

• IMG_20220615_141454.jpg
    IMG_20220615_141454.jpg
    549 KB · Wyświetleń: 101
Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...
Masz Ci bociana😁😁😁😁😁😁😁😁🤞🤞🤞🤞🤞🤞

reklama
Z tego co piszesz, to ja też nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć 😱 jestem w szoku... Leć na betę i zapisuj się do lekarza

Do góry