reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...
Jeny! Mam nadzieje ze to krwawienie nic nie znaczyło i wszystko bedzie ok! Ostatnio na wizycie uslyszalam, ze w medycynie wszystko jest mozliwe, także mamy potwierdzenie... jest cud ❤️ idziesz na bete?

Zaznaczę ze jestem przerażona. Nie dość że to musiałaby być mega pozna implantacja, co jak wiemy już źle wróży. Do tego ten nimesil....
Spokojnie, juz tu nie raz dziewczyny pisały ze jestesmy w grupie kobiet, ktora dowiaduje sie bardzo szybko o ciąży... zazwyczaj jesr to mimo wszystko pozniej i na samym poczatku wpada alko czy leki. Bądź dobrej mysli 😘

Zaznaczę ze jestem przerażona. Nie dość że to musiałaby być mega pozna implantacja, co jak wiemy już źle wróży. Do tego ten nimesil....
Gratuluję :D mam w pracy jedną koleżankę, która o ciąży dowiedziała się w czwartym miesiącu, bo normalnie miała co miesiąc okres. Na dodatek piła paliła i jeszcze w międzyczasie miała antybiotyk. Dzidziuś zdrowy :) także nic się nie bój będzie dobrze, zapisz się do lekarza ❤️

Ja rano byłam oddać krew na morfologie, tarczyce, mocz do badania, bo sobie pomyślałam, długo nie zachodzę w ciążę to przynajmniej się pobadam na nfz 🤣 przynajmniej jakby co będę miała komplet badań na start🤣

Ale teraz to tylko się modlę żeby to nie wyszła cp.

Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...
O jaaaaa! Trzymam kciuki, żeby było wszytsko pięknie! Ale jaja!

Trzymam kciuki żeby było dobrze 🤞🤞 Dawaj znać!

reklama
Do góry