reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Jeny! Mam nadzieje ze to krwawienie nic nie znaczyło i wszystko bedzie ok! Ostatnio na wizycie uslyszalam, ze w medycynie wszystko jest mozliwe, także mamy potwierdzenie... jest cud idziesz na bete?Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...
krasulkaa
Dawaj szybko znac ja test też kupiłam w razie wu bo to dziwne dla mnie aczkolwiek dzis duzo wypiłam plynow I nienwiem....Krew na bete i proga już oddałam, ma być po 16
Mmiiaa
Spokojnie, juz tu nie raz dziewczyny pisały ze jestesmy w grupie kobiet, ktora dowiaduje sie bardzo szybko o ciąży... zazwyczaj jesr to mimo wszystko pozniej i na samym poczatku wpada alko czy leki. Bądź dobrej mysliZaznaczę ze jestem przerażona. Nie dość że to musiałaby być mega pozna implantacja, co jak wiemy już źle wróży. Do tego ten nimesil....
C
Chemik97
Gość
Gratuluję mam w pracy jedną koleżankę, która o ciąży dowiedziała się w czwartym miesiącu, bo normalnie miała co miesiąc okres. Na dodatek piła paliła i jeszcze w międzyczasie miała antybiotyk. Dzidziuś zdrowy także nic się nie bój będzie dobrze, zapisz się do lekarzaZaznaczę ze jestem przerażona. Nie dość że to musiałaby być mega pozna implantacja, co jak wiemy już źle wróży. Do tego ten nimesil....
Agnes4312
Moderator
Ja rano byłam oddać krew na morfologie, tarczyce, mocz do badania, bo sobie pomyślałam, długo nie zachodzę w ciążę to przynajmniej się pobadam na nfz przynajmniej jakby co będę miała komplet badań na start
Ale teraz to tylko się modlę żeby to nie wyszła cp.
Ale teraz to tylko się modlę żeby to nie wyszła cp.
Alabama89
O jaaaaa! Trzymam kciuki, żeby było wszytsko pięknie! Ale jaja!Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...
Anka_83
Trzymam kciuki żeby było dobrze Dawaj znać!Dziewczyny ja nie mam pojęcia jak to wytłumaczyć.... Miałam okres, byłam pewna że mam dzisiaj 8dc,okres był normalny, dużo świeżej krwi, bardzo mnie bolał brzuch i wzięłam 2x nimesil. Potem beztrosko piłam piwo gapiąc się na bociana nad domem... A dzisiaj znowu zaczął mi się śluz z krwią. Pomyślałam sobie "a pyknę sobie test" no i pyknęlam...
reklama
pluto_nova
Moderator
robiłam tylko komplet tarczycowy i hormony w 3dc, mam w planach pić słodkości (glukoza i insulina) i właśnie myślę nad trombofilią stąd pytanie@pluto_nova a robiłaś już jakiekolwiek?
Podziel się: