Owulacja
Fanka BB :)
Dobrze mówisz, pisałam coś podobnego. Czytam was od stycznia, konto mam od maja. Faktycznie czasem trzeba było wielu minut, żeby nadrobić, a czytało się o jedzeniu, poglądach, zwierzętach, podróżach itp. itd. Sama ostatnio zadałam dwa razy staraczkowe pytanie, które (tak się pocieszam że to jest powód) zniknęło w gąszczu innych dyskusji. Jak czytałam zimą, to widziałam, że czasem ciężko było się tu wbić, bo zaraz było odesłanie do pierwszej strony albo fala pytań o badania, tak trochę na zniechęcenie pytającej. Ale się odważyłam i starając wpisać w konwencję jaka panuje, sama dodawałam wpisy "o dupie Maryni".Zgadzam się z Tobą, że taki podział dobrze zrobi. I nie mówię tylko o podziale na staraczki vs. ciężarne. Chodzi mi tez o podział, ze jedno forum powinno być stricte o staraniach a drugie koleżeńskie- niezależnie czy się starasz czy jesteś w ciąży.
Może tez dzięki temu staraczki staną sie bardziej merytoryczne? Teraz jest tak, ze jak nie wejdzie sie jednego dnia to do nadrobienia jest 30 stron, często nic nie wnoszących do nazwy tego forum- starań.
Nie chodzi mi tez o to żeby na staraczkach zabronić rozmów innych niż w temacie planowania ciąży- absolutnie! Tylko jeśli wszystkie ciężarne będą tu zostawać by dalej mieć kontakt to forum traci swoje pierwotne założenie.
Bez obrazy dla nikogo, chciałam przestawić perspektywę osoby nowej na forum.
Rozumiem @Zazuu. Po prostu wątek przestał być merytoryczny.