reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Hej Laski, podczytywałam wczoraj i dziś ale średnio miałam czas na pisanie bo świętowałam sobie urodziny 🥳 mąż zrobił mi piękną niespodziankę 🥰
Nie wiem czy po tym wszystkim jest tu jeszcze sens się chwalić, że jestem starsza 😂 No mam nadzieję, że albo stworzy ktoś kolejny wątek o pierdoletach dla staraczek solo i zaciążonych staraczek w jednym i mnie zaprosi bo bym chciała.
Trochę mi tak smutno i dziwnie jak przeczytałam to wszystko bo zawsze wydawało mi się, że jesteśmy zgranym teamem. Liczę, że rozejdzie się to po kościach 🤞
A tymczasem trzymajcie się cieplutko 😘

reklama
A byłaś u któregoś z tych speców od wad macicy? Tylko to niestety prywatnie i głównie w Warszawie albo Krakowie.
Byłam w Poznaniu u lekarza, do którego wysłała mnie mój ginekolog, ktory tez miał być jakimś specem i uznał ze coś jest ale bardzo małe i czy jest problemem okaże się jak macica będzie rosła w ciąży. Ale tez robił tylko usg i było to jakieś 8 lat temu. On wtedy mi nie zalecił żadnej dalszej diagnostyki. Teraz po pierwszym poronieniu była ta histeroskopia. I tam napisali ze jest ok…

Byłam w Poznaniu u lekarza, do którego wysłała mnie mój ginekolog, ktory tez miał być jakimś specem i uznał ze coś jest ale bardzo małe i czy jest problemem okaże się jak macica będzie rosła w ciąży. Ale tez robił tylko usg i było to jakieś 8 lat temu. On wtedy mi nie zalecił żadnej dalszej diagnostyki. Teraz po pierwszym poronieniu była ta histeroskopia. I tam napisali ze jest ok…
Profesor Ludwin z Krakowa jest specjalistą od wad macicy i widziałam, że dziewczyny go bardzo polecają. W sensie jakbyś miała za to i tak płacić prywatnie to może u takiego co się zna.

Hej Laski, podczytywałam wczoraj i dziś ale średnio miałam czas na pisanie bo świętowałam sobie urodziny 🥳 mąż zrobił mi piękną niespodziankę 🥰
Nie wiem czy po tym wszystkim jest tu jeszcze sens się chwalić, że jestem starsza 😂 No mam nadzieję, że albo stworzy ktoś kolejny wątek o pierdoletach dla staraczek solo i zaciążonych staraczek w jednym i mnie zaprosi bo bym chciała.
Trochę mi tak smutno i dziwnie jak przeczytałam to wszystko bo zawsze wydawało mi się, że jesteśmy zgranym teamem. Liczę, że rozejdzie się to po kościach 🤞
Wszystkiego najlepszego :*

Dziewczyny ja w pracy czytalam was katem oka, ale chciałam tylko napisać, że mi też nie przeszkadza, ze sa tu z nami dziewczyny, ktore sa w ciąży. Z drugiej strony rozumiem ze komuś moze sie to nie podobać, czy sprawiać ból.
Zrobiło mi sie zwyczajnie przykro, ze już nie beda tu pisać 🙄 mysle ze bardzo fajna opcja jest stworzenie watku o pierdolach - dla staraczek i dziewczyn, ktorym sie już udało. Ważne żeby każda z nas sie dobrze czuła na forum i miała wsparcie. Ja doceniam zarowno ogromna wiedzę jaka mozna tu zdobyc, jak i czas w ktorym gadamy o glupotach 🙂

Spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególności tego jednego 👶❤️ dlaczego sie nie chwaliłaś urodzinami? Czy jestem gapa i nie zauważyłam? 🧐

Wszytskiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń - zwłaszcza tych ciążowych 🎊

reklama
Do góry