reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej Laski, podczytywałam wczoraj i dziś ale średnio miałam czas na pisanie bo świętowałam sobie urodziny 🥳 mąż zrobił mi piękną niespodziankę 🥰
Nie wiem czy po tym wszystkim jest tu jeszcze sens się chwalić, że jestem starsza 😂 No mam nadzieję, że albo stworzy ktoś kolejny wątek o pierdoletach dla staraczek solo i zaciążonych staraczek w jednym i mnie zaprosi bo bym chciała.
Trochę mi tak smutno i dziwnie jak przeczytałam to wszystko bo zawsze wydawało mi się, że jesteśmy zgranym teamem. Liczę, że rozejdzie się to po kościach 🤞
A tymczasem trzymajcie się cieplutko 😘

reklama
A byłaś u któregoś z tych speców od wad macicy? Tylko to niestety prywatnie i głównie w Warszawie albo Krakowie.
Byłam w Poznaniu u lekarza, do którego wysłała mnie mój ginekolog, ktory tez miał być jakimś specem i uznał ze coś jest ale bardzo małe i czy jest problemem okaże się jak macica będzie rosła w ciąży. Ale tez robił tylko usg i było to jakieś 8 lat temu. On wtedy mi nie zalecił żadnej dalszej diagnostyki. Teraz po pierwszym poronieniu była ta histeroskopia. I tam napisali ze jest ok…

Byłam w Poznaniu u lekarza, do którego wysłała mnie mój ginekolog, ktory tez miał być jakimś specem i uznał ze coś jest ale bardzo małe i czy jest problemem okaże się jak macica będzie rosła w ciąży. Ale tez robił tylko usg i było to jakieś 8 lat temu. On wtedy mi nie zalecił żadnej dalszej diagnostyki. Teraz po pierwszym poronieniu była ta histeroskopia. I tam napisali ze jest ok…
Profesor Ludwin z Krakowa jest specjalistą od wad macicy i widziałam, że dziewczyny go bardzo polecają. W sensie jakbyś miała za to i tak płacić prywatnie to może u takiego co się zna.

Hej Laski, podczytywałam wczoraj i dziś ale średnio miałam czas na pisanie bo świętowałam sobie urodziny 🥳 mąż zrobił mi piękną niespodziankę 🥰
Nie wiem czy po tym wszystkim jest tu jeszcze sens się chwalić, że jestem starsza 😂 No mam nadzieję, że albo stworzy ktoś kolejny wątek o pierdoletach dla staraczek solo i zaciążonych staraczek w jednym i mnie zaprosi bo bym chciała.
Trochę mi tak smutno i dziwnie jak przeczytałam to wszystko bo zawsze wydawało mi się, że jesteśmy zgranym teamem. Liczę, że rozejdzie się to po kościach 🤞
Wszystkiego najlepszego :*

Dziewczyny ja w pracy czytalam was katem oka, ale chciałam tylko napisać, że mi też nie przeszkadza, ze sa tu z nami dziewczyny, ktore sa w ciąży. Z drugiej strony rozumiem ze komuś moze sie to nie podobać, czy sprawiać ból.
Zrobiło mi sie zwyczajnie przykro, ze już nie beda tu pisać 🙄 mysle ze bardzo fajna opcja jest stworzenie watku o pierdolach - dla staraczek i dziewczyn, ktorym sie już udało. Ważne żeby każda z nas sie dobrze czuła na forum i miała wsparcie. Ja doceniam zarowno ogromna wiedzę jaka mozna tu zdobyc, jak i czas w ktorym gadamy o glupotach 🙂

Spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególności tego jednego 👶❤️ dlaczego sie nie chwaliłaś urodzinami? Czy jestem gapa i nie zauważyłam? 🧐

Wszytskiego najlepszego!!! Spełnienia marzeń - zwłaszcza tych ciążowych 🎊

reklama
Do góry