Bibi89
Fanka BB :)
@Zazuu Nie napisałam że się nie cieszysz czy że nie wspierasz. O nieeee. Napisalam że nikt nie musi się niczego domyślać i jeśli zaczynasz wątek to super by było szczerze powiedzieć od razu że coś jest nie halo wtedy można uniknąć całej tej dyskusji która jest zbędna. Wydaje mi się ze akurat tutaj możemy szczerze rozmawiać (zwłaszcza że słowo pisane można interpretować różnorako)
Niestety ale zawsze znajdzie się ktoś kogo zaboli pozytywna beta (nawet ja po CP mimo szczerych chęci czasem się smuce, że to nie ja) ale kurde to nie jest wina ciężarnej że ktoś inny tak ją odbiera, dlatego trzeba mówić co i jak dziewczyny powiedziały że sie dostosują I super. Chociaż nadal uważam że nikt wcześniej nie dal im tego do zrozumienia a wygląda na to ze problem już był wcześniej
Niestety ale zawsze znajdzie się ktoś kogo zaboli pozytywna beta (nawet ja po CP mimo szczerych chęci czasem się smuce, że to nie ja) ale kurde to nie jest wina ciężarnej że ktoś inny tak ją odbiera, dlatego trzeba mówić co i jak dziewczyny powiedziały że sie dostosują I super. Chociaż nadal uważam że nikt wcześniej nie dal im tego do zrozumienia a wygląda na to ze problem już był wcześniej