reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A mi się udało kupić ekogroszek na stronie pgg za 1000 zł za tone, mamy już 4 tony, co nam na zimę starczy, ale straciłam na to prawie 2 tygodnie. Akurat mam przestój w pracy to miałam na to czas i czułam się jakbym zarabiała 2000 zł na tonie🤣 stary tak się cieszy że kupuje mi merci w podzięce 😄😄😄
No to graty bo ja próbowałam tyle razy, ze myślałam, ze mi komp wybuchnie. On jest od ręki do odbioru czy musisz czekać?

Tak kochana,ale ja tak się boję tego badania...wiem dziwna jestem 🤨

Rozmumiem strach, jestt on całkiem normalny, wcale nie dziwny. Przechodzimy wiele trudnych rzeczy i naturalne jest to, że niektórych się boimy.
Jednak pytanie kilkukrotnie o to samo nie zmniejszy lęku. Może spróbuj się jakoś z tym oswoić, że cóż no ten zabieg może boleć. Może porozmawiaj z lekarzem, który będzie wykonywał badanie, że tak bardzo się boisz. Myślę, że on pomoże milion razy bardziej niż czytanie wciąż tych samych historii😉

To zrób je w znieczuleniu ogólnym. Nie będzie Cię przy tym, żadnych traumatycznych wspomnień nie będzie ;). Ja miałam w znieczuleniu, dzięki temu nie mam co wspominać :).
Pytałam lekarza o znieczulenie ogólne to mi powiedział, że nie może,bo jakby chciał zwiększyć ciśnienie to,żeby mi jajnika nie rozwaliło 🤔 tak mi dosłownie powiedział i przez to mam jeszcze gorszy strach przed tym a właśnie wiem, że można w znieczuleniu ogólnym takim krótkim. Ten lekarz jest ordynatorem oddziału ginekologii w szpitalu mała miejscowość.

reklama
Do góry