reklama
AScarlett
Moderator
Ja jestem na urlopie wiec odczytuje regularnie ale w sobote jade do Turcji. Internet tylko na WiFi inplanuje detoks od neta i dużo seksu jaoos beda mi wypadały plodne ale "odpuszczam" owulaki nie chce mi się na wakacjach tego testowaćNo dobra, 30 stron nadrabiania... kiedyś się uda ;-)
Z
zaz208622
Gość
Dziewczyny, facelle mnie nie okłamał xd
Beta - 16, 2
Progesteron 23,8
Teraz się zastanawiam czy jest sens iść jutro badać przyrost, czy dopiero w sobotę, z tym że z soboty mogę nie mieć wyniku do poniedziałku
Bosko! Idz w sobotę
Moonstone
Moderator
Zaledwie dzisiaj dziewczyny o tym pisałyDziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?
Z
zaz208622
Gość
Dziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?
Wydaje mi się, że dziewczyny już wielokrotnie Ci odpowiadały na to pytanie
Jula19
Fanka BB :)
ja się tak bojeJeszcze będziesz chciała lekcje online
Karolaajn
Zaangażowana w BB
Ja mialam w tamtym roku i mnie nie ze bolalo a naku***alo xd No ale z tego co czytam to wiekszosc dziewczyn chyba nie bolalo. Nie wiem od czego to zalezyDziewczyny, które miały ostatnio drożność proszę powiedzcie czy to na prawdę tak boli ?
Jula19
Fanka BB :)
jak co tak dobrze idzie to może dam ci loginy No moj tylko kur..ami rzuca.A mi się udało kupić ekogroszek na stronie pgg za 1000 zł za tone, mamy już 4 tony, co nam na zimę starczy, ale straciłam na to prawie 2 tygodnie. Akurat mam przestój w pracy to miałam na to czas i czułam się jakbym zarabiała 2000 zł na tonie stary tak się cieszy że kupuje mi merci w podzięce
reklama
Agnes4312
Moderator
Już moi teściowie są w kolejce żeby im kupić ale ja jestem taka zawzięta. Jak mi ktoś powie że się nie da to ja będę siedziała tak długo aż udowodnie że się da.jak co tak dobrze idzie to może dam ci loginy No moj tylko kur..ami rzuca.
Tylko z ciążą mi nie wychodzi i dlatego też jestem tym sfrustrowana
Edit. Ale w sumie nigdy nikt mi nie powiedział że się nie da wszyscy mówią "na pewno będziesz miała bobaska" "uda się uda"
Ej laski która odważna mi powie że mi się nie uda zajść w ciążę?
Podziel się: