reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny, facelle mnie nie okłamał xd
Beta - 16, 2
Progesteron 23,8
Teraz się zastanawiam czy jest sens iść jutro badać przyrost, czy dopiero w sobotę, z tym że z soboty mogę nie mieć wyniku do poniedziałku 🤔
ja bym zbadala w sobotę. Też tak badalam i wyniki z soboty mialam razem z kolejna poniedziałkową beta.

U nas jeszcze +/- 3tys ale kwestia czasu jak dojdzie do 5. Na sezon potrzebuję Ok 2,5-3 tony. My, młodzi i pracujący, tez nie wiem jak sobie poradzimy 🤷🏻‍♀️
lacze sie w bólu. Mój dzisiaj siedział na necie chyba z dwie godziny i czekał az będzie dostawa groszku. No i była po jakimś czasie rozeszla się w niecałe 5 minut....;/ ja nie wiem ale zastanawiamy się żeby kupić jeszcze luzem chociaż nie wyobrażamy sobie tego, ale być może nas do tego zmusi sytuacja.

Nawet mi nie mów. Zapłaciliśmy w zeszłym tygodniu 18 tysięcy złotych za zapas pelletu 🤣. Ale lepiej mieć go u siebie, na wypadek gdyby znowu zniknął u wszystkich sprzedawców, tak jak było kilka miesięcy temu. Bo inaczej będziemy grzać farelką a prąd też drogi :p.
Ja się już rozglądam za ciepłą kurtką i pierzyną 🥹 jaka kwota, pffff 😳😳😳😳

Żeby było "śmieszniej" zarabiamy naprawdę przyzwoicie. Znam pary, które tyle co ja albo Stary zarabiają na dwóch. A mimo to zaczynamy ledwo wiązać koniec z końcem. Teraz same nasze miesięczne zobowiązania to będzie minimum 7 tys i nie mówię tu o jedzeniu czy paliwie 🙈 a jak wiem to nie koniec
Właśnie tez mnie to wk…wia zarabiamy przyzwoicie a NIC nie możemy odłożyć bo wiecznie coś się zesra, jak nie pandemia to wojna, jak nie wojna to zaraz coś nowego. Ceny za paliwo przemilczę bo rozważam kupno konia 🤣

Mój Stary szukał drewna z tydzień! To jakiś obłęd. Kupiliśmy jakąś gównianą sosne w cenie sezonowanego dębu 2 lata temu 🤦‍♀️
Ja to nawet się za to nie biorę bo mnie penis strzela, trudno najwyżej będę mieć w domu 16 stopni, wezwę mops i może wtedy dostanę węgiel OD PAŃSTWA 🙄🙄🙄

Ja się już rozglądam za ciepłą kurtką i pierzyną 🥹 jaka kwota, pffff 😳😳😳😳

Właśnie tez mnie to wk…wia zarabiamy przyzwoicie a NIC nie możemy odłożyć bo wiecznie coś się zesra, jak nie pandemia to wojna, jak nie wojna to zaraz coś nowego. Ceny za paliwo przemilczę bo rozważam kupno konia 🤣

Ja to nawet się za to nie biorę bo mnie penis strzela, trudno najwyżej będę mieć w domu 16 stopni, wezwę mops i może wtedy dostanę węgiel OD PAŃSTWA 🙄🙄🙄
nie no z koniem rozwaliłaś system 😉

reklama
lacze sie w bólu. Mój dzisiaj siedział na necie chyba z dwie godziny i czekał az będzie dostawa groszku. No i była po jakimś czasie rozeszla się w niecałe 5 minut....;/ ja nie wiem ale zastanawiamy się żeby kupić jeszcze luzem chociaż nie wyobrażamy sobie tego, ale być może nas do tego zmusi sytuacja.
A mi się udało kupić ekogroszek na stronie pgg za 1000 zł za tone, mamy już 4 tony, co nam na zimę starczy, ale straciłam na to prawie 2 tygodnie. Akurat mam przestój w pracy to miałam na to czas i czułam się jakbym zarabiała 2000 zł na tonie🤣 stary tak się cieszy że kupuje mi merci w podzięce 😄😄😄

Do góry