reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja to zyje w takim zawieszeniu czekajac na to hsg, pierwszy raz nie boje sie bólu tylko diagnozy. Od 3 tygodni zmuszam się do jedzenia, ratuje mnie czekolada, lody i makaron, reszte w siebie wpycham, nawet juz chipsy mi nie smakują 🙄 na wadze to niby tylko 3kg ale wizualnie bardzo widac, jestem tez dość szczupla, nagle nogi jak patyki a mam figure gruszki. Staram sie nie dopuścić do takiej nagłej utraty wagi bo to przy staraniach nic dobrego. Tak bardzo się boje 😭

Ja to zyje w takim zawieszeniu czekajac na to hsg, pierwszy raz nie boje sie bólu tylko diagnozy. Od 3 tygodni zmuszam się do jedzenia, ratuje mnie czekolada, lody i makaron, reszte w siebie wpycham, nawet juz chipsy mi nie smakują 🙄 na wadze to niby tylko 3kg ale wizualnie bardzo widac, jestem tez dość szczupla, nagle nogi jak patyki a mam figure gruszki. Staram sie nie dopuścić do takiej nagłej utraty wagi bo to przy staraniach nic dobrego. Tak bardzo się boje 😭

Jeszcze tylko chwila🥺 za moment to się skończy i niezależnie od tego co się wydarzy znajdziemy jakiś plan jak sprowadzić tu tego Twojego bombelka. Obiecuję

@Madame JS i oczywiscie ode mnie tez wszystkiego zmijowego i jadowitego! Żeby matury same się pilnowały, uczniowie byli ambitni, partner na rękach cię nosił i żeby spełniło się twoje największe marzenie i to szybko! <3

I @Grabarzenka jeśli uważasz to co w tym momencie napisałam za śmieszne, to jeszcze bardziej mnie bawisz i jest mi po prostu ciebie żal.
Bawi mnie to w jaki sposób odnosisz się do drugiej kobiety :) ja odnosiłam się cały czas z szacunkiem ale widzę, że od Was nie można na to samo liczyć.

reklama
Bawi mnie to w jaki sposób odnosisz się do drugiej kobiety :) ja odnosiłam się cały czas z szacunkiem ale widzę, że od Was nie można na to samo liczyć.
Do osób które szanują pewne granice i zasady odnoszę się zawsze z szacunkiem. Jak ktos je przekracza, to niech nie liczy na to, że będę miła. Pewne rzeczy trzeba nazywać po imieniu: chamstwo jest jedna z nich.

Do góry