reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
To ja zacznę staraczkowy temat. Przypomnijcie proszę w którym dniu cyklu zbadać prolaktyne? Bo nigdy nie miałam badanej.

Tak mi ta g*wno burza uświadomiła o prolaktynie, jaka jest ważna 😄 już jest plus, że się odbyła 😄

Ja nie jestem w to najlepsza bo jak zbadałam, to zrobiłam dramę że wysoka, że umieram, a potem okazało się, że p*jebałam jednostki i mam w normie :D

Czy "odpuszczenie" działa też w przypadku udaru i zawału? Bo może warto byłoby to jakoś rozreklamować, mniej ludzi by umierało czekając na karetkę czy na sorze
Ja bym poszła dalej, czy odpuszczenie zadziała np na komórki rakowe?jest jedna taka pier*olnieta „pisarka”, twórczyni dobrych myśli 🙄 która twierdzi, ze raka można wypędzić siła umysłu i odpowiednią dietą 🧘🏻‍♀️ wiec w sumie by się zgodziło 🤷🏻‍♀️

reklama
Do góry