reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Jesteś pewna? Ja czytałam że orgazm powoduje mikro skurcze macicy i dlatego jeśli kobieta ma unikać seksu to bardziej chodzi o orgazmy.
Ale że krótko byłam w ciąży to nie zdążyłam się mocno wczytać w temat😄
Tak jestem pewna, lekarz dobitnie mi powiedział że tylko zakaz seksu i żeby sobie radzić inaczej :D ale to na pewno wszystko zależy od przypadku, u mnie to tylko niewielki krwiak, stosunkowo daleko od dziecka więc nie ma dużego zagrożenia

A ja tak 😂 przez krwiaka którego w sumie być może już nie ma, ale to pewnie dowiem się następnym razem, mamy zakaz seksu, ale orgazm jest ok, sam gin mówił że dla zdrowia psychicznego przyszłej mamy nie możemy mi tego odebrać 😂
mi nic mówił tylko ze zakaz i koniec. Ja nie drążyłam.

wlsnie, nic sie nie odzywasz żmijko. Jak sie czujesz? W sumie napisałaś jak się czujesz a ja pytam xD
aktualnie raczę się winem, bo sushi już zjadłam 😂 Ale stary jest milusi i koło mnie skacze. Nawet pojechał specjalnie do sklepiku na osiedlu w inną cześć miasta, żeby mi kupić słonecznik z przyprawami (bo ostatnio wszędzie wykupiony) i jak wróciłam z roboty to czekały na mnie 4 paczki od mężusiowi 😂😍

Dziewczyny, chciałam wyrzucić test ciążowy i zauważyłam lekka kreskę... Wydaje mi się że test już jest zalany, czy coś z tego może być? Jestem tydzień do okresu, więc nwm czy test jest wiarygodny tak wcześnie przed miesiączka... zrobilalam z głupa...Bo piersi mnie bolą po bokach...
Anasta nie denerwuj się tyle na ten mój wpis... beta 0.100

reklama
Do góry