reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziś jeździłam dużo i wyprzedziłam dużo rowerów. Parkowalam i wyjeżdżałam, stresowalam sie ale jest coraz lepiej. A Twoje?
Jutro mam próbę. Muszę podjechać sama w kilka miejsc i już stres mnie zżera😁 ale też czuje, że to kwestia czasu i będzie lepiej. Ale pamiętam, że Ty masz czas do lipca tak? :) Ja to mogę być zawalidrogą ile chce - to ten komfort :d

Tego Hitlera co miał tego wąsa????
20220528_171802.jpg

Tego ;(

@MamaR miałaś rację :D ten mój progesteron był jednak przed okresowy
Wczoraj po 47 dniach 1dc - ten, muszę jeszcze odpuścić, ale w następnym wreszcie wracamy do gry ❤️
Ja też czekam na @ ale jak na złość jeszcze jej nie ma 🙃 Pod koniec okresu mam przyjść na USG i jak torbiel zniknie to zacznę stymulację 👍

My bierzemy ślub cywilny, przepraszam za to co napiszę ale chore jest dla mnie wymaganie przez kk od młodych ludzi żeby nie mieszkali ze sobą przed ślubem. Te zasady są tak zaśniedziałe i niepotrzebne, kościół nie robi nic żeby dostosować się do ludzi xxi wieku. Nie wyobrażam sobie wziąć ślubu bez wcześniejszego zamieszkania razem, bez poznania się w 100%, znam niestety pary które zamieszkały ze sobą po ślubie i to nie sa dobre małżeństwa. ogólnie z kościołem mi nie po drodze, to całe żałowanie za grzechy, wieczne umartwianie sie, płacz, bicie się w pierś jest nie dla mnie, dlatego cieszę się, ze stary nie cisnął na ślub kościelny chociaż przyznaję, ze jest po prostu ładniejszy niż cywilny :)
Myśmy nie mieszkali ze sobą przed ślubem a już ponad dekadę po ślubie jesteśmy i jest całkiem dobrze 😁

Ja nie umiem się podciągnąć na drążku :p. Nigdy nie umiałam :D.
Ja też nie, pompek też nie umiem normalnych 🤣

Samochód mi kota zabił ;(
Łącze się w bólu, mój piesek po 14 latach odszedł w weekend na wieczny spoczynek. Nawet nie zdążyłam się z nim pożegnać bo po ślubie został u rodziców bo nie chcieli go oddać i uznali ze z nimi będzie mu lepiej.

Miałam mega aktywny weekend, byliśmy z rodzinka w górach i teraz czuje wszystkie mięśnie ale endorfin się dużo naprodukowalo to może przeżyje ten tydzień w pracy 😄

reklama
Do góry