L
Ladycarooo
Gość
Potracil i sie nawet nie zatrzymal...Jak to????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Potracil i sie nawet nie zatrzymal...Jak to????
No, mój tez nie jest ciążowy tylko właśnie wzdety jak głupiA kiedy masz konsultacje odnośnie krzywej? Myślę że jak dostaniesz metformine to możesz schudnąć.
Jezu ja dziś 2dc i od wczoraj mam brzuch jak @Moonstone nie mogę wciągnąć bo aż boli
Co za ludzie (((( tak mi przykroPotracil i sie nawet nie zatrzymal...
Dokładnie. A mi chodziło o to, że częściej spotykam się z tym z tej "drugiej strony". Zbliża się okazja: powstaje listaAle ja to nawet kumam - jeśli ktoś o taką listę sam zapyta. Dawanie jej samemu, z góry to dla mnie totalnie chamskie zachowanie
Aha, no ja się tam nie znam w sumie ale z tego co dziewczyny pisały to chyba tak do końca ok nie jestMialam teleporade i powiedziala, że te wyniki sa dobre :/
Wiem, dlatego musze skonsultować to z kimś jeszczeAha, no ja się tam nie znam w sumie ale z tego co dziewczyny pisały to chyba tak do końca ok nie jest
Boszeee co za ludzie bardzo mi przykro. Biedny kitkuPotracil i sie nawet nie zatrzymal...
O to mamy w ten sam dzień, na którą jesteś umowiona?Tak, będzie 13.06 także przesunęła się, ale na spoko
Stary jeszcze będzie robił za 3 tygodnie badania nasienia i mam nadzieję, że od 01.07 wracamy do gry
U mnie dzis nie tyle zarty co po prostu gadanie, zona znajomego narzekala na dzieci, zmeczenie itp to jej mowil zeby mnie nie zniechecala albo teksty niedlugo zobacze jak to jest itp. U mnie nikt w rodzinie nie wie ze sie staramy i az chcialam wykrzyczeć kur*a chce ale moze za tydzień dowiem sie ze nigdy naturalnie w ciaze nie zajdę. Ogólnie takie gadanie jest i bedzie zawsze, kiedys mialam to gleboko a teraz to mnie az wyprowadza z rownowagi i nastepne kilka godzin juz humor zjebany aż do teraz i ryczałam staremu jak po mnie przyjechałTeż dzis sobi3 siedzialam na tik toku i trafilam na takiego, że typiara nagrywala swoja jakaby rekacje na to, że ktoś mówi "bardzo mocno staraliśmy sie o dziecko" i ze to okropne bo ona sobie wtedy wyobraża, że to znaczy, że ludzie tak sie bzykali. Nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi, nie umiem tego lepiej opisać. Ale tez mnie to wkurzylo. Ogólnie przez to wszystko jestel bardzo, bardzo nadwrazliwa na jakieś zarty ze starań, niepłodności i przykro mi jest, jak ktos nie rozumie jaki to jest dramat...