reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Czy to jest prawda ze po hsg tradycyjnym z kontrastem nie można się starać w tym cyklu ?
Niestety co lekarz to opinia, jedni mowia zeby od razu sie starac, inni zeby czekac i od nowego cyklu 🤷‍♀️ ja oczywiście swojego lekarza nie zapytałam 😅 mam wizyte zaklepana 2 dni przed owu ale jeszcze nie wiem czy pojde

reklama
@Nel331 pomogl ketonal? Masz ten na recepte czy ten bez? Ja tez wyrywalam po 2 naraz i tak mnie bolalo za 1 razem, wzielam 1 tabletke tego mocniejszego chyba 1000 mg i nie dzialala a balam sie wziac wiecej i nie spalam cala noc 🥴 jeszcze stary spał i rano calkiem wyjezdzal wiec go nie budzilam zeby sie wyspał i byl taki zly ze by mi przemowil do rozsadku i kazal wziac jeszcze 1 tabsa i by mi przeszlo a tak sie meczylam😥

@Nel331 pomogl ketonal? Masz ten na recepte czy ten bez? Ja tez wyrywalam po 2 naraz i tak mnie bolalo za 1 razem, wzielam 1 tabletke tego mocniejszego chyba 1000 mg i nie dzialala a balam sie wziac wiecej i nie spalam cala noc 🥴 jeszcze stary spał i rano calkiem wyjezdzal wiec go nie budzilam zeby sie wyspał i byl taki zly ze by mi przemowil do rozsadku i kazal wziac jeszcze 1 tabsa i by mi przeszlo a tak sie meczylam😥
Wzięłam jedna tabletkę tego bez recepty bo póki nam i działa to nie będę kupować tego mocniejszego 🙂 myśle, ze jutro będzie lepiej

U mnie przy pierwszej ósmce potrzebne były kroplówki z ketonalu, bo inaczej nie byłam w stanie funkcjonować, jakiś stan zapalny był w ogole, schudłam 3 kg. Z druga na szczęście było lepiej bo bym umarła chyba

reklama
Dziewczyny udanego relaksu weekendowego, pozdrowienia z ciepłego Wrocławia 😁❤️
Ja ze starym dziś luzujemy :3

Załączniki

• IMG_20220603_211423.jpg
    IMG_20220603_211423.jpg
    436,2 KB · Wyświetleń: 56
Do góry