reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Czy to jest prawda ze po hsg tradycyjnym z kontrastem nie można się starać w tym cyklu ?
Niestety co lekarz to opinia, jedni mowia zeby od razu sie starac, inni zeby czekac i od nowego cyklu 🤷‍♀️ ja oczywiście swojego lekarza nie zapytałam 😅 mam wizyte zaklepana 2 dni przed owu ale jeszcze nie wiem czy pojde

reklama
@Nel331 pomogl ketonal? Masz ten na recepte czy ten bez? Ja tez wyrywalam po 2 naraz i tak mnie bolalo za 1 razem, wzielam 1 tabletke tego mocniejszego chyba 1000 mg i nie dzialala a balam sie wziac wiecej i nie spalam cala noc 🥴 jeszcze stary spał i rano calkiem wyjezdzal wiec go nie budzilam zeby sie wyspał i byl taki zly ze by mi przemowil do rozsadku i kazal wziac jeszcze 1 tabsa i by mi przeszlo a tak sie meczylam😥

@Nel331 pomogl ketonal? Masz ten na recepte czy ten bez? Ja tez wyrywalam po 2 naraz i tak mnie bolalo za 1 razem, wzielam 1 tabletke tego mocniejszego chyba 1000 mg i nie dzialala a balam sie wziac wiecej i nie spalam cala noc 🥴 jeszcze stary spał i rano calkiem wyjezdzal wiec go nie budzilam zeby sie wyspał i byl taki zly ze by mi przemowil do rozsadku i kazal wziac jeszcze 1 tabsa i by mi przeszlo a tak sie meczylam😥
Wzięłam jedna tabletkę tego bez recepty bo póki nam i działa to nie będę kupować tego mocniejszego 🙂 myśle, ze jutro będzie lepiej

U mnie przy pierwszej ósmce potrzebne były kroplówki z ketonalu, bo inaczej nie byłam w stanie funkcjonować, jakiś stan zapalny był w ogole, schudłam 3 kg. Z druga na szczęście było lepiej bo bym umarła chyba

reklama
Dziewczyny udanego relaksu weekendowego, pozdrowienia z ciepłego Wrocławia 😁❤️
Ja ze starym dziś luzujemy :3

Załączniki

• IMG_20220603_211423.jpg
    IMG_20220603_211423.jpg
    436,2 KB · Wyświetleń: 59
Do góry