Miałam dziś mega zapierd*l i dopiero teraz mam czas podpisywać a nadrabiałam w ciągu dnia
Ej, mi nikt tego nie powiedział! Pierwsze słyszę i nie brałam wcale na czczo, ale i tak ładnie urósł

Ale będę wiedzieć na przyszłość!
To tak jak ja
U nas jest podobnie, bardzo to ciężkie i wręcz niezrozumiałe.
Ale wy dziewczyny byłyście mądre w tych wpisach! Do tego podziwiam przezwyciężenie i złamanie pewnych schematów, bo bardzo łatwo jest powielić to co się wyniosło z domu.
Też ostatnio zostałam jedną nogą, nie potrafiłam się całkiem wynieść, ciągle czytałam na bieżąco tylko mniej się odzywałam. Może czułam że wrócę i chciałam wiedzieć co się dzieje
Ja też tylko w lato i to najczęściej na długi urlop, nie odczuwam potrzeby,a i hybrydy nienawidzę ściągać
Siema siostro!

Robię czasem tak samo
Ja też nie mam z tym problemów a też dostałam, ostatnio się udało, a teraz póki co test negatywny.
Super! Piękny kolor, zwłaszcza że podobny wczoraj w rossku kupiłam. Ogólnie kupiłam 3, więc chyba teraz muszę pomalować
Ja miałam tylko jedną usuwaną z powodu stanu zapalnego, więc znieczulenie po godzinie gdzieś zaczęło puszczać, wzięłam jeden Nimesil i później 1g Pyralginy i starczyło

A ta ósemka była całkiem pod dziąsłem, więc musiałam mieć nacinane dziąsło żeby się do niej dostać, robił mi chirurg szczękowy.
Ufff nadrobiłam