reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

U mnie przy pierwszej ósmce potrzebne były kroplówki z ketonalu, bo inaczej nie byłam w stanie funkcjonować, jakiś stan zapalny był w ogole, schudłam 3 kg. Z druga na szczęście było lepiej bo bym umarła chyba
U mnie 2 strona tez juz lepiej, ale myślę ze juz po prostu bylam spokojniejsza, a przy 1 to jednak zesrana na maxa 😅

reklama
Obserwuje na ig taka panią psychiatrę i ona bardzo usilnie wszystkim tłumaczy że ona jest PSYCHIATRKĄ i nawet jak występuje w programach śniadaniowych w tv to zwraca uwagę by tak ją podpisywać. Trochę to mało poważnie dla mnie brzmi PSYCHIATRKA ale może się nie znam. Koleżanka mi opowiadała jak dostała zjebke w szkole bo mówiła do kogoś "że dyrektorka coś tam wymaga" a ona (dyrektorka) jej zwróciła uwagę że nie "dyrektorka" Tylko "Pani Dyrektor" 😁 Także są osoby które walczą o żeńskie formy zawodow a inne się na to obrażą 😉

Jutro sobie sikne na test bo dziś ostatni dzień biorę dupka. Nic nie będzie z tego cyklu bo zamiast owulacji urosła torbiel na 4.5 cm ale co to za cykl jak nie ma testowania? Mam tylko pinka o czułości 25ml więc mi go nie szkoda 🤣

Miałam dziś mega zapierd*l i dopiero teraz mam czas podpisywać a nadrabiałam w ciągu dnia 😊
A mówił Ci, że Clo w takiej dawce się powinno brać na czczo? Najlepiej pół godziny przed pierwszym posiłkiem?
Podobno lepiej się wchłania i działa.
Ej, mi nikt tego nie powiedział! Pierwsze słyszę i nie brałam wcale na czczo, ale i tak ładnie urósł :) Ale będę wiedzieć na przyszłość!
ja to widzę penisami z którego wystrzeliły plemniki xD ...
To tak jak ja 😂
No właśnie to mam na myśli, jak mówię, że w kłótni zmienia się we wroga. Że nagle jakby chciał mnie skrzywdzić. I to poczucie miałam od samego początku, od pierwszej kłótni.
U nas jest podobnie, bardzo to ciężkie i wręcz niezrozumiałe.
To u mnie znów doświadczenia z dzieciństwa nie pozwalają mi się o takie rzeczy grzać, pół życia bałam się pokroić ogórka, bo zle kroję a jak się coś stłukło albo rozlało to już w ogóle koniec świata. Obiecałam sobie, ze nigdy nie przyczepie się o takie pierdy i ostatnio jak stary mi nożykiem do tapet porysował cały stół 🙈🙈🙈 to powiedziałam tylko, ze dobrze, ze palca nie uciął i kupimy obrus. Ale kosztowało mnie to mnóstwo rozmów z samą sobą i ciężkiej pracy, łatwo jest wpaść w sidła emocjonalnego myślenia.
Ale wy dziewczyny byłyście mądre w tych wpisach! Do tego podziwiam przezwyciężenie i złamanie pewnych schematów, bo bardzo łatwo jest powielić to co się wyniosło z domu.
Ja przeglądałam z ciekawości wątek ciężarnych i czułam, że to nie jest miejsce dla mnie. Gdybym zaszła w ciążę, to razem ze zdjęciem dwóch kresek wstawiłabym tutaj podanie, żebyście pozwoliły mi zostać (ofc z uwzględnieniem, żeby nie pisać o ciąży)
Też ostatnio zostałam jedną nogą, nie potrafiłam się całkiem wynieść, ciągle czytałam na bieżąco tylko mniej się odzywałam. Może czułam że wrócę i chciałam wiedzieć co się dzieje :)
Ja robie tylko w lato i to tez nie zawsze. Lubie swoje naturalne
Ja też tylko w lato i to najczęściej na długi urlop, nie odczuwam potrzeby,a i hybrydy nienawidzę ściągać
Idę się kąpać, a co do pazow to na nogach mi się troszkę zmył lakier, ale jebne druga warstwę bo mi się nie chce ani zmywać, ani piłować, ani od nowa malować xD
Siema siostro! 😃 Robię czasem tak samo 😂
Jasne, ze tak- będę informować 😘
Ja nie mam żadnego problemu ani ze wzrostem pęcherzyków, ani z ich pęknięciem, a mimo wszystko lekarz zdecydował się na „podkręcenie” tematu.
Zobaczymy z jakim skutkiem ;)
Ja też nie mam z tym problemów a też dostałam, ostatnio się udało, a teraz póki co test negatywny.
Teraz proszę duzo pisać:D mam pedi :D sorry @Mmiiaa sorry :D
Zobacz załącznik 1407685
Proszę, oto dlonie :D i tak, wiem, ze moj maly paznokiec jest wielkości wskazujacego przecietnej kobiety :D mam ogromną płytkę:D
Super! Piękny kolor, zwłaszcza że podobny wczoraj w rossku kupiłam. Ogólnie kupiłam 3, więc chyba teraz muszę pomalować 😁
U mnie przy pierwszej ósmce potrzebne były kroplówki z ketonalu, bo inaczej nie byłam w stanie funkcjonować, jakiś stan zapalny był w ogole, schudłam 3 kg. Z druga na szczęście było lepiej bo bym umarła chyba
Ja miałam tylko jedną usuwaną z powodu stanu zapalnego, więc znieczulenie po godzinie gdzieś zaczęło puszczać, wzięłam jeden Nimesil i później 1g Pyralginy i starczyło :) A ta ósemka była całkiem pod dziąsłem, więc musiałam mieć nacinane dziąsło żeby się do niej dostać, robił mi chirurg szczękowy.

Ufff nadrobiłam 🙂

My się zebrałyśmy w dziale, łącznie z szefowa, w naszym pokoju aby porozmawiać o kupach i sikach. Doszłyśmy do następujących konkluzji:
1. Jak się oddaje mocz do badań, to trzeba wybrać środkowy sik
2. Nie można zrobić kupy bez siku, ale siku bez kupy tak
3. Kobieta może oddawać mocz porcjami. W sensie sik, może zrobić przerwę, zacisnąć cipke, a potem oddać kolejny sik, a facet jak leje to nie może przestać. W dodatku oni leją jak wielbłądy, 3 razy dłużej niż kobiety
Facet tez może tylko zazwyczaj w dupie mają swoje mięśnie dna miednicy i taki tego efekt :p

Do tego okazało się jeszcze ze bede brac udzial w jakims nowym projekcie, jeszcze nie znam szczegolow ale zapowiada sie super i bedzie to szansa na rozwoj. Jest jednak ale 😁 pewnie bede miec zmienione stanowisko wiec zresetuje mi sie srednia do ewentualnego l4 a mialam ladne premie🙄 i tez glupio zajść w ciążę na samym początku, wiec bede miec zagwostke, jesli oczywiście po hsg bedzie ok czy zrobić przerwy. Przerwa po hsg?! Czy ja sie słysze 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ale w życiu, przynajmniej moim zawsze tak jest xD
Jeśli nie zmieniasz etatu to średnia do L4 zostaje jak była :)

Miałam dziś mega zapierd*l i dopiero teraz mam czas podpisywać a nadrabiałam w ciągu dnia 😊

Ej, mi nikt tego nie powiedział! Pierwsze słyszę i nie brałam wcale na czczo, ale i tak ładnie urósł :) Ale będę wiedzieć na przyszłość!

To tak jak ja 😂

U nas jest podobnie, bardzo to ciężkie i wręcz niezrozumiałe.

Ale wy dziewczyny byłyście mądre w tych wpisach! Do tego podziwiam przezwyciężenie i złamanie pewnych schematów, bo bardzo łatwo jest powielić to co się wyniosło z domu.

Też ostatnio zostałam jedną nogą, nie potrafiłam się całkiem wynieść, ciągle czytałam na bieżąco tylko mniej się odzywałam. Może czułam że wrócę i chciałam wiedzieć co się dzieje :)

Ja też tylko w lato i to najczęściej na długi urlop, nie odczuwam potrzeby,a i hybrydy nienawidzę ściągać

Siema siostro! 😃 Robię czasem tak samo 😂

Ja też nie mam z tym problemów a też dostałam, ostatnio się udało, a teraz póki co test negatywny.

Super! Piękny kolor, zwłaszcza że podobny wczoraj w rossku kupiłam. Ogólnie kupiłam 3, więc chyba teraz muszę pomalować 😁

Ja miałam tylko jedną usuwaną z powodu stanu zapalnego, więc znieczulenie po godzinie gdzieś zaczęło puszczać, wzięłam jeden Nimesil i później 1g Pyralginy i starczyło :) A ta ósemka była całkiem pod dziąsłem, więc musiałam mieć nacinane dziąsło żeby się do niej dostać, robił mi chirurg szczękowy.

Ufff nadrobiłam 🙂
No to tamta co takie dolegliwości dawała była wyznieta i to serio była jakaś masakra. Nie wiem czy suchy zębodoł czy co ale potrzebowałam dwóch tygodni żeby do siebie dojść ;)

reklama
@pluto_nova jest zajęta hodowaniem fasoliny 😁
😂 Wczoraj miałam akurat dużo roboty o raczej o tym nie myślałam 😂 W końcu mam proga (wstawili wynik o 00:07) wynosi 23,60
Dzisiaj zrobię ostatni przyrost, więcej chyba nie robię bo zwariuję 🤯 Czytałam Was wczoraj od czasu do czasu, ale takie dyskusje się odbywały, że chciałam się odezwać, ale musiałabym napisać długie wywody, a na to nie miałam czasu 😂 Ale witam się z Wami po seksie z rana 😛

Do góry