reklama
Mmiiaa
Fanka BB :)
Może korzystasz z tego labo co @pluto_nova ?W ogole dziewczyny: jak to jest możliwe, ze to durne tsh było o 13 a beta i progesteron po 22?
Mmiiaa
U mnie też ma być jak juz to jedynie zastrzyk w tyłek ze tez nie można go podac inaczej xDA i tak się zastanawiam czy mogliby zrobić HSG i histeroskopię za jednym zamachem. Przy HSG u mnie jest jakieś znieczulenie miejscowe w tyłek,ale czy to rzeczywiście znieczula to nie wiadomo,bo pytałam lekarza to mi odpowiedział, że trochę daje i, że nie może mi zrobić HSG pod narkozą,bo muszę być przytomna w razie czego, gdyż może być tak, że jak będzie chciał mocniej kontrast podać to ,żeby jajnika nie rozwaliło,więc nie wiem ile to ma się do rzeczywistości,bo wiem, że HSG można zrobić w krótkiej narkozie.
L
Ladycarooo
Gość
Jaka cisza się tu zrobiła. Chyba cieżko pracujecie
Do mnie przyszła paczuszka z Shein więc wieczorem będzie mierzone mam nadzieję, ze chociaż stroje kąpielowe będą pasować
Do mnie przyszła paczuszka z Shein więc wieczorem będzie mierzone mam nadzieję, ze chociaż stroje kąpielowe będą pasować
Moonstone
Moderator
Pokażą!Jaka cisza się tu zrobiła. Chyba cieżko pracujecie
L
Ladycarooo
Gość
jak bedą ładne to pokaże ALe nie wiem czy chcecie oglądać półnagą osobę w stroju kapielowymPokażą!
Fuńka
Hehehe Nie takie rzeczy się widziało Pokazujjak bedą ładne to pokaże ALe nie wiem czy chcecie oglądać półnagą osobę w stroju kapielowym
Moonstone
Moderator
Jak to ty to rejczyl!jak bedą ładne to pokaże ALe nie wiem czy chcecie oglądać półnagą osobę w stroju kapielowym
L
Ladycarooo
Gość
okej, to wieczorem wrzuce jak sie bedzie nadawaćHehehe Nie takie rzeczy się widziało Pokazuj
reklama
monisiaa945
Cześć dziewczyny w piątek byłam u ginekologa na rutynowym badaniu. Miałam 17 dc. Na usg wyszło mi pogrubione endometrium co jest niespotykane u mnie, więc Pani ginekolog kazała zrobić badanie beta HCG i poziom progesteronu w czwartek. Powiedzcie czy to badanie zrobić na czczo czy mogę być po śniadaniu?
Podziel się: