reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Pewnie w każdym miejscu mają jakieś swoje procedury. Moja koleżanka była też zapisana na HSG i tam lekarz powiedział, że bez badania nasienia partnera jej nie zrobi. Na badanie ma przyjść ze swoimi wszystkimi badaniami, które do tej pory robiła i jego wynikami.

Ja to bym chciała trafić na takiego powiedziałabym, że nie mam partnera bo jestem lesbijką :D

Dziewczyny! Co myślicie ?
Jestem po poronieniu.
5takich testów,dziś robiłam betę czekam na wyniki.

Zalany i chyba jakieś dziwne filtry nałożone.
Polecam czytanie instrukcji powoli, ze zrozumieniem, do skutku

U nas jest tak, ze świadkowa i zaproszone panie organizują panieński, panna młoda najczęściej nic nie wie i ma niespodziankę ;) u Was sama organizujesz?
Nie, nie sama. Świadkowa rzecz jasna ale jak pytała jak mniej więcej bym chciała, żeby to wyglądało, to powiedziałam jej konkretnie, że tam chce 😁 już nic więcej nie kazała mówic xD

reklama
Do góry