reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

To ja mam więcej przygód ale może też dlatego, że prawo jazdy już jakiś czas.
Kiedyś wieczorem podjechałam na stację po piwo. Nie tankowałam więc zaparkowałam przed samym wejściem Kupiłam piwo i wychodze ze stacji a auto stoi w innym miejscu. Myśle sobie, ale ja chyba tu nie parkowałam 🤷‍♀️ no ale podchodzę i otwieram pilotem a tu nie działa. No to mówię baterie poszły i próbuję kluczykiem. Też nie działa. Patrzę a to nie moje auto bo fotelik dziecięcy w środku.. I mówie ku...a w 3 minuty mi auto ukradli.. No i się rozglądam po tej stacji i widze moje auto 20 metrów dalej w choinkach 😂😂 Zapomniałam zaciągnać ręcznego i się stoczył na szczęście pomiędzy dystrybutorami 😂 i się tylko lekko porysował 🙈
Dobrze, że "instrybutora" nie rozwalił 🤣🤣🤣 Był już jeden taki co strzelał i dobrze nie skończył ;)!

reklama
Mam juz recepte na ten antybiotyk na hsg, lekarz dzwonił najpierw zeby się upewnic bo jakos dziwnie mu polozna przekazała i ja wyjasnilam, on mowi ze juz wystawia a ja ok dziekuje. I kumacie ze nie zapytalam kiedy i ile mam go brac? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣
Będziesz miała HSG? Jakie badania musisz zrobić przed ?

Jestem po konsultacji z endokrynologiem. Mam jutro dla pewności powtórzyć bete i proga - chociaż obie się zgadzamy, że powinno spadać ale lepiej sprawdzić.
A jak dostanę miesiączkę to dostałam skierowanie na badanie hormonów.
Wczoraj do czasu wyników modliłam sie żeby nie dostać okresu, a teraz żeby dostać 🤦‍♀️ Być kobieta!
Kobieta zmienną jest ;) Będzie 👍 Dobrze, że badania Ci dała do zrobienia, następny krok.

Tak, żadne 🤷‍♀️ podejrzewam ze krew pobiora mi jak rano sie zglosze do szpitala
Zrobią Ci rano pewnie różne badania, ja tak miałam. Tylko mi kazali zrobić przed jeszcze CRP i morfologię ale pewnie co szpital to obyczaj. Jeśli nic Ci nie kazali robić, to luzik, rano Ci zrobią, tylko obyś na czczo była i git.

reklama
Do góry