reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Póki co dotarłam, mieliśmy lekki poślizg czasowy i tym sposobem przebierałam się i malowałam w aucie bo było mi już szkoda czasu żeby jechać jeszcze do mieszkania 😂
Na mailu mam 820 nieodczytanych wiadomości. Ale na szczęście idąc do swojego biura (którego mnie nikt nie pozbawił a nad tym również się zastanawiałam:D) nikogo nie spotkałam. Zgodnie z Waszymi sugestiami - jestem odjebana jak stóż w Boże ciało 😂 tak aktualnie to nawet nie wiem od czego zacząć. Najchętniej od kawy ale wtedy mogę kogoś spotkać. Ale jestem dziś odważna i dobrze naładowana! Wiec chyba jednak ide po kawę ;)
Powodzenia 😙 Pokaż wszystkim wielki come back ;)!

reklama
Ja tylko powiedziałam co nie wchodzi w grę i chcę Wrocław.
Dziewczyny były przekochane <3
To ja jak miałam panieński to powiedziałam różne wytyczne, typu, że nie chcę wyjazdowego, nie chcę striptizerów ani motywu fiutka i ze moim marzeniem jest jeździć limuzyną. Miałam super panieński :D
Ja też powiedziałam co bym chciała i najlepiej Kraków, ale nie koniecznie i czego bym nie chciała, właśnie żadnych tortów, fiutków i striptizerów. Nie miałam zbytnio bardzo bliskich koleżanek, zaprosiłam te ze studiów i parę innych dziewczyn. Żadna nie przyjechała, byłyśmy we 3, z moją siostrą i świadkową, w Krakowie i było mega super. Nie mogłam sobie wyobrazić lepszego panieńskiego, byłyśmy tam cały weekend z różnymi atrakcjami, główną była ofc impreza i byłyśmy chyba w 3 klubach do rana 🤩 Wracałam na piechotę rano na bosaka 😂 Musiał to być super widok. Było super, w najlepszym, najbliższymm gronie i w końcu się cieszyłam że tamte nie przyjechały 😝

Dziewczyny! Co myślicie ?
Jestem po poronieniu.
5takich testów,dziś robiłam betę czekam na wyniki.

Załączniki

• IMG_20220601_112659.jpg
    IMG_20220601_112659.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 122
Ja też powiedziałam co bym chciała i najlepiej Kraków, ale nie koniecznie i czego bym nie chciała, właśnie żadnych tortów, fiutków i striptizerów. Nie miałam zbytnio bardzo bliskich koleżanek, zaprosiłam te ze studiów i parę innych dziewczyn. Żadna nie przyjechała, byłyśmy we 3, z moją siostrą i świadkową, w Krakowie i było mega super. Nie mogłam sobie wyobrazić lepszego panieńskiego, byłyśmy tam cały weekend z różnymi atrakcjami, główną była ofc impreza i byłyśmy chyba w 3 klubach do rana 🤩 Było super, w najlepszym, najbliższymm gronie i w końcu się cieszyłam że tamte nie przyjechały 😝
U mnie sporo odwołało na ostatnia chwile (w tym kuzynka która uznała ze Wrocław z Rybnika to za daleko (ale na panieńskim randomowej koleżanki swojego narzeczonego - Tego którego nie znoszę - pojechała) i ostatecznie były moje 2 przyjaciółki i kuzynka i było super :) przynajmniej dziewczyny się zintegrowały przed weselem.

reklama
Do góry