Erinti7
Fanka BB :)
Nie żałuj km jeśli masz się dobrze bawić. To jest tak cholernie ważne żeby podtrzymać umiejętność dobrej zabawy w takich trudnych czasach i z problemami takimi jak te nieszczęsne starania.Dziewczyny mam chyba pomysł na panieński. Nie wiem, czy ktoś słyszał o Grobelce na Klukach. Są domki i imprezy. Trochę km mam, ale nie aż tak dużo.
Staram się nie myśleć o ciąży, tylko o różnych innych rzeczach i cieszyć się życiem. Strasznie to pomaga doszło nawet do tego, że przez wakacje nie chce być w ciąży bo mam inne plany
Swoją drogą, ja też przez myśl o wakacjach nie nastawiam się teraz na ciążę. Pilniejsza mi się wydaje potrzeba przywrócenia sobie wiary, że mogę przeżyć coś fajnego, być szczęśliwa, uśmiechnięta od rana do nocy- tyle, że za bardzo się nie nastawiam, że uda nam się polecieć na super wakacje, a po prostu wakacje. Seksu uprawiamy mniej, bo mamy obydwoje doła, nie kalkuluję czy to płodne czy nie, chociaż chyba bym wolała do sierpnia nie zachodzić w ciążę. Także na chwilę obecną nie starania, a watykańska ruletka.
Ja chyba zrobię sobie dzień dziecka i coś sobie zamówię, a stary i tak wróci dopiero na kolację. Pozostaje tylko pytanie czym się rozpieścić, zważywszy na to, że w moim związku jedzenie pizzy bez drugiej połówki to zdradaDobra, puściłam sobie top model w tle i jakoś mi zaczęła iść robota
I kupiłam sobie u ślimaka naleśniki ze szpinakiem i serem pleśniowymi i nie mogę się ich doczekać![]()