reklama
L
Ladycarooo
Gość
Może maile, nasz możesz w każdej chwili a żadnej dramy nie było dziśI teraz mam dylemat - nadrobić te maile w robocie czy to co napisałyście od rana
L
Ladycarooo
Gość
Dobra, puściłam sobie top model w tle i jakoś mi zaczęła iść robota
I kupiłam sobie u ślimaka naleśniki ze szpinakiem i serem pleśniowymi i nie mogę się ich doczekać
I kupiłam sobie u ślimaka naleśniki ze szpinakiem i serem pleśniowymi i nie mogę się ich doczekać
Anasta07
Fanka BB :)
Dziewczyny POMOCY !
Przyszło mi badania KIR i pisze tak jak na zdjęciach. O co chodzi ?
Ja już jestem załamana
Kiry to genetyka I też bym wrzuciła w forumową wyszukiwarkę, jest parę wątków w tym temacie, a na pewno gdzieś rozmowy o kirach się przewijały, tam dziewczyny więcej się wypowiedzą.Moze wrzucna wątek ciąża po poronieniu, tam dziewczyny chyba ogarniają takie rzeczy, tutaj mało robiło immunologie
Hipp2222
Biel vizira generalnie dupa bladaTestujące prosze o rychłe info jak sytuacja
Ceonis
Kobiety wiedzą. Po prostu wiedzą. Nawet jeśli nie wiedzą, to i tak wiedzą. Mężczyźni tego nie rozumieją, a kobiety tak. BO ONE WIEDZĄZazdroszczę na maksa otoczenia łąki, lasu i ogólnie ciszy i spokoju. Ja mieszkam w domu ale przy głównej ulicy i halas mam od rana do nocy rozglądam się za działką przy lesie, wtedy będę najszczęśliwsza
Ja czasem mam wrażenie, ze tak się przez te ostatnie kilka lat sfokusowalam na zajściu, ze niczego już nie lubię, np uwielbiałam plywac w basenie a teraz jak mam jechać to mnie zaraz nerwy biorą, uwielbiałam kino i filmy, teraz jak obejrzę coś raz w miesiącu to jest cud. Mam wrażenie, ze już tylko zajście stało się moim celem, całe jestestwo przestało się liczyć, zgubiłam siebie totalnie.
Mój często mówi „wiesz co bym zjadł?” A ja odpowiadam „pączka z czekoladą” albo „borowki” i zawsze, ZAWSZE trafiam akurat w to o czym myslal ostatnio poszłam do sklepu po jakieś składniki na kolacje i wzięłam mu żelki a on zdziwiony skad wiedziałam, ze o nich myslal my kobiety to po prostu wiemy
Erinti7
Bo jestem gapa xd już poprawiłam w edycji, ale wklejam też tu https://moznazwariowac.pl/Nie ma linka
Hipp2222
Kochana nie mam bladego pojęcia ale dobrze że wizytę się udało przyspieszyć trzymam kciukiDziewczyny POMOCY !
Przyszło mi badania KIR i pisze tak jak na zdjęciach. O co chodzi ?
Ja już jestem załamana
Ceonis
Dziewczyny mam chyba pomysł na panieński. Nie wiem, czy ktoś słyszał o Grobelce na Klukach. Są domki i imprezy. Trochę km mam, ale nie aż tak dużo.
Staram się nie myśleć o ciąży, tylko o różnych innych rzeczach i cieszyć się życiem. Strasznie to pomaga doszło nawet do tego, że przez wakacje nie chce być w ciąży bo mam inne plany
Staram się nie myśleć o ciąży, tylko o różnych innych rzeczach i cieszyć się życiem. Strasznie to pomaga doszło nawet do tego, że przez wakacje nie chce być w ciąży bo mam inne plany
reklama
hachette
U nas jest tak, ze świadkowa i zaproszone panie organizują panieński, panna młoda najczęściej nic nie wie i ma niespodziankę u Was sama organizujesz?Dziewczyny mam chyba pomysł na panieński. Nie wiem, czy ktoś słyszał o Grobelce na Klukach. Są domki i imprezy. Trochę km mam, ale nie aż tak dużo.
Podziel się: