reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny POMOCY !
Przyszło mi badania KIR i pisze tak jak na zdjęciach. O co chodzi ?
Ja już jestem załamana

Moze wrzucna wątek ciąża po poronieniu, tam dziewczyny chyba ogarniają takie rzeczy, tutaj mało robiło immunologie 🤷🏽‍♀️
Kiry to genetyka :) I też bym wrzuciła w forumową wyszukiwarkę, jest parę wątków w tym temacie, a na pewno gdzieś rozmowy o kirach się przewijały, tam dziewczyny więcej się wypowiedzą.

Zazdroszczę na maksa otoczenia łąki, lasu i ogólnie ciszy i spokoju. Ja mieszkam w domu ale przy głównej ulicy i halas mam od rana do nocy :( rozglądam się za działką przy lesie, wtedy będę najszczęśliwsza 😀

Ja czasem mam wrażenie, ze tak się przez te ostatnie kilka lat sfokusowalam na zajściu, ze niczego już nie lubię, np uwielbiałam plywac w basenie a teraz jak mam jechać to mnie zaraz nerwy biorą, uwielbiałam kino i filmy, teraz jak obejrzę coś raz w miesiącu to jest cud. Mam wrażenie, ze już tylko zajście stało się moim celem, całe jestestwo przestało się liczyć, zgubiłam siebie totalnie.

Mój często mówi „wiesz co bym zjadł?” A ja odpowiadam „pączka z czekoladą” albo „borowki” i zawsze, ZAWSZE trafiam akurat w to o czym myslal 😀 ostatnio poszłam do sklepu po jakieś składniki na kolacje i wzięłam mu żelki a on zdziwiony skad wiedziałam, ze o nich myslal 😀 my kobiety to po prostu wiemy 🤷🏻‍♀️
chandler GIF
Kobiety wiedzą. Po prostu wiedzą. Nawet jeśli nie wiedzą, to i tak wiedzą. Mężczyźni tego nie rozumieją, a kobiety tak. BO ONE WIEDZĄ 😁

Dziewczyny mam chyba pomysł na panieński. Nie wiem, czy ktoś słyszał o Grobelce na Klukach. Są domki i imprezy. Trochę km mam, ale nie aż tak dużo. 😁
Staram się nie myśleć o ciąży, tylko o różnych innych rzeczach i cieszyć się życiem. Strasznie to pomaga doszło nawet do tego, że przez wakacje nie chce być w ciąży bo mam inne plany 😁

reklama
Dziewczyny mam chyba pomysł na panieński. Nie wiem, czy ktoś słyszał o Grobelce na Klukach. Są domki i imprezy. Trochę km mam, ale nie aż tak dużo. 😁
Staram się nie myśleć o ciąży, tylko o różnych innych rzeczach i cieszyć się życiem. Strasznie to pomaga doszło nawet do tego, że przez wakacje nie chce być w ciąży bo mam inne plany 😁
U nas jest tak, ze świadkowa i zaproszone panie organizują panieński, panna młoda najczęściej nic nie wie i ma niespodziankę ;) u Was sama organizujesz?

Do góry