reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Dziewczyny POMOCY !
Przyszło mi badania KIR i pisze tak jak na zdjęciach. O co chodzi ?
Ja już jestem załamana

Moze wrzucna wątek ciąża po poronieniu, tam dziewczyny chyba ogarniają takie rzeczy, tutaj mało robiło immunologie 🤷🏽‍♀️
Kiry to genetyka :) I też bym wrzuciła w forumową wyszukiwarkę, jest parę wątków w tym temacie, a na pewno gdzieś rozmowy o kirach się przewijały, tam dziewczyny więcej się wypowiedzą.

Zazdroszczę na maksa otoczenia łąki, lasu i ogólnie ciszy i spokoju. Ja mieszkam w domu ale przy głównej ulicy i halas mam od rana do nocy :( rozglądam się za działką przy lesie, wtedy będę najszczęśliwsza 😀

Ja czasem mam wrażenie, ze tak się przez te ostatnie kilka lat sfokusowalam na zajściu, ze niczego już nie lubię, np uwielbiałam plywac w basenie a teraz jak mam jechać to mnie zaraz nerwy biorą, uwielbiałam kino i filmy, teraz jak obejrzę coś raz w miesiącu to jest cud. Mam wrażenie, ze już tylko zajście stało się moim celem, całe jestestwo przestało się liczyć, zgubiłam siebie totalnie.

Mój często mówi „wiesz co bym zjadł?” A ja odpowiadam „pączka z czekoladą” albo „borowki” i zawsze, ZAWSZE trafiam akurat w to o czym myslal 😀 ostatnio poszłam do sklepu po jakieś składniki na kolacje i wzięłam mu żelki a on zdziwiony skad wiedziałam, ze o nich myslal 😀 my kobiety to po prostu wiemy 🤷🏻‍♀️
chandler GIF
Kobiety wiedzą. Po prostu wiedzą. Nawet jeśli nie wiedzą, to i tak wiedzą. Mężczyźni tego nie rozumieją, a kobiety tak. BO ONE WIEDZĄ 😁

Dziewczyny mam chyba pomysł na panieński. Nie wiem, czy ktoś słyszał o Grobelce na Klukach. Są domki i imprezy. Trochę km mam, ale nie aż tak dużo. 😁
Staram się nie myśleć o ciąży, tylko o różnych innych rzeczach i cieszyć się życiem. Strasznie to pomaga doszło nawet do tego, że przez wakacje nie chce być w ciąży bo mam inne plany 😁

reklama
Dziewczyny mam chyba pomysł na panieński. Nie wiem, czy ktoś słyszał o Grobelce na Klukach. Są domki i imprezy. Trochę km mam, ale nie aż tak dużo. 😁
Staram się nie myśleć o ciąży, tylko o różnych innych rzeczach i cieszyć się życiem. Strasznie to pomaga doszło nawet do tego, że przez wakacje nie chce być w ciąży bo mam inne plany 😁
U nas jest tak, ze świadkowa i zaproszone panie organizują panieński, panna młoda najczęściej nic nie wie i ma niespodziankę ;) u Was sama organizujesz?

Do góry