L
Ladycarooo
Gość
W ogóle mam 8 dpo dziś i mam plamienie znó. Jak mi te krzywe wyjdą ok to trzeba myśleć o histeroskopii.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W końcu kochasz węglowodany to nic tylko sie cieszyc z niego XDNo ja dziś po badaniu tą bułkę zjadłam szyybko. A ta glukoza 300 kalorii miała to jakby dodatkowy posiłek w dniu
Ja ograniczam słodycze ale na okres nie ma mocnych, czekolada musi wjechać a spełniona jestem jak potem coś słonegoJa kiedyś byłam słodyczowa baaaardzo, jak nie zjadłam czegoś czekoladowego to mój organizm zachowywał się jak na odwyku Z wiekiem mi przeszło, ale na okres zawsze muszę mieć coś z czekoladą
to impotencja plemnika z przerywanego seksuW ogóle mam 8 dpo dziś i mam plamienie znó. Jak mi te krzywe wyjdą ok to trzeba myśleć o histeroskopii.
To ja mam tak, że jak nie zjem czegoś ciepłego chociaż raz dziennie (a najlepiej 3 razy) to jestem chora. No i u mnie na okres też często wjeżdża czeko, a na codzień nic a nicJa kiedyś byłam słodyczowa baaaardzo, jak nie zjadłam czegoś czekoladowego to mój organizm zachowywał się jak na odwyku Z wiekiem mi przeszło, ale na okres zawsze muszę mieć coś z czekoladą
Wolałabym zjeść te 300 kalorii w ziemniakach, niż wypić słodki ulepW końcu kochasz węglowodany to nic tylko sie cieszyc z niego XD
Noo, okres rządzi się własnymi prawamiJa ograniczam słodycze ale na okres nie ma mocnych, czekolada musi wjechać a spełniona jestem jak potem coś słonego
Tak, miałam, na początku sobie żartowałam, ze implantacyjne mam co miesiąc, no ale potem zaczełam się martwić. Na 1 miesiąc dostałam duphaston, no ale ja mam proga w normie, więc plamienia i tak się pojawiły. No i tą krzywą właśnie mi zlecił lekarz, bo powiedział, ze przy IO endo może być niestabilne i to moze powodować plamienia. A dużo dziewczyn tu na forum mówiło, ze takie plamienia są objawami polipów w macicy. Dlatego chce histero. Ale to plamienie pojawia się zawsze w tym samym czasie cyklu, wlasnie wtedy kiedy pojawiłaby się implantacja. Więc to też ejst w mairę regularnie..to impotencja plemnika z przerywanego seksu
Miałaś już takie plamienia przed drożnością?
Ooo, to ja mam tak samo! Nie za bardzo lubię ciasta czy słodycze. Najbardziej nie lubię ptasiego mleczka, jak dostanę to leży do przeterminowania xDno to mój kiedyś zjadł dziwną breję, jak mi się pulpety w sosie rozwaliły
No my z moim jesteśmy w ogóle nie ciastowi, więc jak nie piekę. Nawet jak od teściowej dostajemy jakieś naprawdę dobre ciasto to stoi i stoi... tak samo jakieś ciastka czy czekoladki, które dostaliśmy na prezent. Leży to i leży ale winka które distajemy na preznet schodzą barzo szybko
o Jezu ja też nie rozumiem ptasiego mleczka w ogóle xDOoo, to ja mam tak samo! Nie za bardzo lubię ciasta czy słodycze. Najbardziej nie lubię ptasiego mleczka, jak dostanę to leży do przeterminowania xD
coooooo? Proszę mi przesyłać Wedlowskie waniliowe, bo to profanacja!Ooo, to ja mam tak samo! Nie za bardzo lubię ciasta czy słodycze. Najbardziej nie lubię ptasiego mleczka, jak dostanę to leży do przeterminowania xD