reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

W ogóle mam 8 dpo dziś i mam plamienie znó. Jak mi te krzywe wyjdą ok to trzeba myśleć o histeroskopii.

reklama
Ja kiedyś byłam słodyczowa baaaardzo, jak nie zjadłam czegoś czekoladowego to mój organizm zachowywał się jak na odwyku 😂 Z wiekiem mi przeszło, ale na okres zawsze muszę mieć coś z czekoladą 😝
Ja ograniczam słodycze 🙈 ale na okres nie ma mocnych, czekolada musi wjechać 🙈😂 a spełniona jestem jak potem coś słonego 🤯😆

Ja kiedyś byłam słodyczowa baaaardzo, jak nie zjadłam czegoś czekoladowego to mój organizm zachowywał się jak na odwyku 😂 Z wiekiem mi przeszło, ale na okres zawsze muszę mieć coś z czekoladą 😝
To ja mam tak, że jak nie zjem czegoś ciepłego chociaż raz dziennie (a najlepiej 3 razy) to jestem chora. No i u mnie na okres też często wjeżdża czeko, a na codzień nic a nic :D
W końcu kochasz węglowodany to nic tylko sie cieszyc z niego XD
Wolałabym zjeść te 300 kalorii w ziemniakach, niż wypić słodki ulep :D
Ja ograniczam słodycze 🙈 ale na okres nie ma mocnych, czekolada musi wjechać 🙈😂 a spełniona jestem jak potem coś słonego 🤯😆
Noo, okres rządzi się własnymi prawami :D
to impotencja plemnika z przerywanego seksu 😂
Miałaś już takie plamienia przed drożnością?
Tak, miałam, na początku sobie żartowałam, ze implantacyjne mam co miesiąc, no ale potem zaczełam się martwić. Na 1 miesiąc dostałam duphaston, no ale ja mam proga w normie, więc plamienia i tak się pojawiły. No i tą krzywą właśnie mi zlecił lekarz, bo powiedział, ze przy IO endo może być niestabilne i to moze powodować plamienia. A dużo dziewczyn tu na forum mówiło, ze takie plamienia są objawami polipów w macicy. Dlatego chce histero. Ale to plamienie pojawia się zawsze w tym samym czasie cyklu, wlasnie wtedy kiedy pojawiłaby się implantacja. Więc to też ejst w mairę regularnie..

no to mój kiedyś zjadł dziwną breję, jak mi się pulpety w sosie rozwaliły :D

No my z moim jesteśmy w ogóle nie ciastowi, więc jak nie piekę. Nawet jak od teściowej dostajemy jakieś naprawdę dobre ciasto to stoi i stoi... tak samo jakieś ciastka czy czekoladki, które dostaliśmy na prezent. Leży to i leży :D ale winka które distajemy na preznet schodzą barzo szybko :D
Ooo, to ja mam tak samo! Nie za bardzo lubię ciasta czy słodycze. Najbardziej nie lubię ptasiego mleczka, jak dostanę to leży do przeterminowania xD

reklama
Do góry