reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja jestem chora jak nie mam na chacie rukoli 🤣 tesciowa nawet posadziła w warzywniku żebym miała taką prawdziwą 🤣

O kurna to az tyle czasu sie goi 😱😱 nie umiem sobie wyobrazić tyle wolnego 🙈 byłam raz na l4 i trwało to 3 dni xD

Ja chciałam dużo bo czułam się okej fizycznie, ale źle psychicznie. Każdy z "poronieniem" radzi sobie inaczej.
Pewnie przy diagnostycznej dają mniej, może jak coś usuwają to więcej. Chociaż mnie po prostu zapytali wprost ile chcę zwolnienia

reklama
Ja słodycze uwielbiam... czekolada to mleczna z orzechami najlepiej ta "z okienkiem". Wszystko z musami, bita smietana. A tiramisu to mogę na potęgę...

Wlasnie a propos troche tego - w koncu po 3 miesiącach walki mam czysty wymaz! 3 tury globulki musialam zaliczyć zeby się tego świństwa pozbyc 🤬 a w temacie bo jednym ze sposobów walki byla rezygnacja ze słodyczy... tylko kilka razy mialam cheat day... a tak to 3 miesiace postu czekoladowego 😅
O jeżu, czekolada z okienkiem to akurat moja slodyczowa miłość od dziecka❤️ Właśnie ją ostatnio zmarnowałam jeszcze dodatkowo masłem orzechowym 😂

Ja słodycze uwielbiam... czekolada to mleczna z orzechami najlepiej ta "z okienkiem". Wszystko z musami, bita smietana. A tiramisu to mogę na potęgę...

Wlasnie a propos troche tego - w koncu po 3 miesiącach walki mam czysty wymaz! 3 tury globulki musialam zaliczyć zeby się tego świństwa pozbyc 🤬 a w temacie bo jednym ze sposobów walki byla rezygnacja ze słodyczy... tylko kilka razy mialam cheat day... a tak to 3 miesiace postu czekoladowego 😅
Co to za czekolada🤔

Ooo tez bym wolała spać juz w domku ❤️
No ja tez wolałam, tym bardziej, ze miałam robiony zabieg w innym mieście niż mieszkam, to była doba pandemii wszystko pozamykane i stary musiał w aucie na mnie czekać tyle godzin wiec już powiedziałam, ze jak tyle czeka to nie na marne, ide do lekarza udowodnić, ze jestem na chodzie, trochę mnie namawiał ale ubierając sie edna rękę w drugiej kazał mi mieć kroplówkę i wyszłam 😈

O jeżu, czekolada z okienkiem to akurat moja slodyczowa miłość od dziecka❤️ Właśnie ją ostatnio zmarnowałam jeszcze dodatkowo masłem orzechowym 😂
Ja to samo :) widze ze jestesmy rówieśniczkami- to chyba byl taki przysmak z dzieciństwa...
Byla kiedys probka na nie w bierze kupilam chyba z 5 na zapas 🥰 szybko poszły 🤣🤣

Co to za czekolada🤔
o taka chyba
1653480974050.png

reklama
No ja tez wolałam, tym bardziej, ze miałam robiony zabieg w innym mieście niż mieszkam, to była doba pandemii wszystko pozamykane i stary musiał w aucie na mnie czekać tyle godzin wiec już powiedziałam, ze jak tyle czeka to nie na marne, ide do lekarza udowodnić, ze jestem na chodzie, trochę mnie namawiał ale ubierając sie edna rękę w drugiej kazał mi mieć kroplówkę i wyszłam 😈
Niezła jestes agentka 😜 ale w pełni rozumiem. Jesli mi wyjdzie umowienie sie w szpitalu ktory na razie jest kandydatem nr 1 to w tym mieście stary ma rodzine i znajomych wiec mialby co ze soba zrobic, co nie zmienia faktu że nigdy nie spedzilam nocy w szpitalu i wolalabym tego jeszcze nie robic XD

Do góry