reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Wczoraj późnym wieczorem robiłam ciasto zebra i myślałam, że się popłaczę, bo mi się brzydko i nierówno ciasto rozprowadzało w formie 🤦‍♀️😂 Niech się to skończy! Nawet by mi nie było przykro jakbym teraz dostała okresu taka jestem zjebana 😂
No, to podobny powód wkurwienia, jak mój, kiedy to mnie kucyk w głowe uderzał i się rpzez to popłakałam

Takiego szalenstwa jeszcze nie pepełniłam XD
Ostatnio robiłam test dzień przed planowaną na flo owulacja i nic, czysto tylko jedna kreska a dzień później zaczęła wychodzić ale cykl miałam 27 dni a teraz jakoś pomyślałam że a sprawdzę skoro są w domu 🤦‍♀️

reklama
Wczoraj późnym wieczorem robiłam ciasto zebra i myślałam, że się popłaczę, bo mi się brzydko i nierówno ciasto rozprowadzało w formie 🤦‍♀️😂 Niech się to skończy! Nawet by mi nie było przykro jakbym teraz dostała okresu taka jestem zjebana 😂
Ja ostatnio chciałam zrobić staremu sernik, zawsze robię ten sam z tego samego przepisu. Ale nie miałam podajże maki wiec mądra ja, pokrętłem w robocie sobie przesunelam dalej żeby zobaczyć czy czegoś jeszcze mi brakuje. No i poszłam do sklepu. Wracam, dodałam mąkę bo mi brakowało, a tam pisze żeby dodać ten twaróg sernikowe. To ja cyk dodałam. To się wymientolilo, otwieram, patrze a to jakieś takie nie przypominające kruchego spodu.
No to dostałam maki i dalej. I dalej dupa. Dopiero jak przelałam do formy to ogarnelam ze spod i ta serowa masę zrobiłam w jedną packę bo nie cofnęłam przepisu do miejsca, na którym skończyłam 🙈 był do wyrzucenia, stary przyszedł a ja w płacz. Śmiał się ze mnie złamas.

Do góry