Anezka11
Fanka BB :)
Do kawusi jak ulałcoooooo? Proszę mi przesyłać Wedlowskie waniliowe, bo to profanacja!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do kawusi jak ulałcoooooo? Proszę mi przesyłać Wedlowskie waniliowe, bo to profanacja!
Ja robiłam testy owu dzień po okresie i wychodziły mi z mocna kreska ale nie pik, przez 10 dni takie wychodziły, kupiłam z innej firmy i druga kreska ledwo widocznaTakiego szalenstwa jeszcze nie pepełniłam XD
Standardowo dwa tygodnie, ja miałam laparo w czwartek, w piątek do domu wyszłam i w poniedziałek już byłam w pracy bo nie chciałam zwolnienia Czułam się dobrze, nic nie bolało.A czy któraś z was jest mi w stanie powiedzieć ile czasu po laparo jest się na l4?
A czy któraś z was jest mi w stanie powiedzieć ile czasu po laparo jest się na l4?
Jezu, to wszystkie rzeczy, które wymieniłaś mogłyby dla mnie nie istnieć ciasta, naleśniki i placki... Czasem jak oglądam foodbooki na yt to jak ktoś daje przepis na słodko to przewijamw mojej miłości do słodyczy akurat czekolady czy inne batoniki są na jakimś szarym końcu i tego prawie w ogóle nie jem. Ale ja ma niezdrowy pociąg do ciast - szarlotka, brownie, banoffie, drożdżowe z owocami, jakies placuszki czy naleśniki z owocami i masłem orzechowym, mmmmmmm! Mogłabym jesc codziennie. Oczywiście tego nie robię ale moooglabym. Chyba, że już jestem bardzo głodna to wtedy tylko wyrwane rzeczy.
Ja w ogóle dużo jem, wydaje mi się, że jem więcej od starego. Moi przyjaciele wiedza, że jak jesteśmy gdzieś w plenerze i mijają 3h od mojego jedzenia to już się pytają jak sie mam przestaje to być śmieszne jak nie mam nic przy sobie i nie mam gdzie czegoś kupić. Ile razy się wtedy pokłóciłam ze Starym i to tak na ostro a potem glukoza wzrasta i mam moralniaka
Ja jestem chora jak nie mam na chacie rukoli tesciowa nawet posadziła w warzywniku żebym miała taką prawdziwąo Jezu ja też nie rozumiem ptasiego mleczka w ogóle xD
A poza słodyczami to ponad wszystko nienawidze rukoli. I wkurza mnie, że nastała moda, ze wszystko w knajpach tym posypują
O kurna to az tyle czasu sie goi nie umiem sobie wyobrazić tyle wolnego byłam raz na l4 i trwało to 3 dni xDMi się wydaje, że to zależy od lekarza. Ja nawet po podaniu MTX byłam 3 tygodnie (a wcześniej już też byłam wiec w sumie 2 miesiące L4). A koleżanka z sali miała laparo no niby jednak z usunięciem jajowodu więc bardziej grubo i ona od razu dostała 6 tygodni
Mi sie wydaje ze tez jem wiecej, ale na pewno częściej XD ale z drugiej strony mniejsze porcje zazwyczaj i tak po 3 godzinach zaczyna sie ssaniew mojej miłości do słodyczy akurat czekolady czy inne batoniki są na jakimś szarym końcu i tego prawie w ogóle nie jem. Ale ja ma niezdrowy pociąg do ciast - szarlotka, brownie, banoffie, drożdżowe z owocami, jakies placuszki czy naleśniki z owocami i masłem orzechowym, mmmmmmm! Mogłabym jesc codziennie. Oczywiście tego nie robię ale moooglabym. Chyba, że już jestem bardzo głodna to wtedy tylko wyrwane rzeczy.
Ja w ogóle dużo jem, wydaje mi się, że jem więcej od starego. Moi przyjaciele wiedza, że jak jesteśmy gdzieś w plenerze i mijają 3h od mojego jedzenia to już się pytają jak sie mam przestaje to być śmieszne jak nie mam nic przy sobie i nie mam gdzie czegoś kupić. Ile razy się wtedy pokłóciłam ze Starym i to tak na ostro a potem glukoza wzrasta i mam moralniaka
Duzo zalezy jak mówisz od lekarza. Ja no mialam histeroskopia operacyjna (usuwanie polipa) i mnie wprost zapytali czy chce l4 i na ile. Powiedzialam ze chce i ile mogę maksymalnie dostać. I wypisali 2 tygodnie a ze to akurat bylo na początku grudnia to styknelo przed świętamiMi się wydaje, że to zależy od lekarza. Ja nawet po podaniu MTX byłam 3 tygodnie (a wcześniej już też byłam wiec w sumie 2 miesiące L4). A koleżanka z sali miała laparo no niby jednak z usunięciem jajowodu więc bardziej grubo i ona od razu dostała 6 tygodni
Ja miałam laparo w poniedziałek, l4 miałam do piątku, ale ze szpitala powinnam wyjść we wtorek wiec 3 dni l4, wyszłam w poniedziałek o 22A czy któraś z was jest mi w stanie powiedzieć ile czasu po laparo jest się na l4?