Anka_83
Fanka BB :)
Widziałam wczoraj i też mi się oczy zaszkliłyLink do: www.instagram.com/lili.antonia... - Lookbooky by Lili Antoniak tak mi się dzisiaj rzuciło. Idealnie dziewczyna to przedstawiła..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam wczoraj i też mi się oczy zaszkliłyLink do: www.instagram.com/lili.antonia... - Lookbooky by Lili Antoniak tak mi się dzisiaj rzuciło. Idealnie dziewczyna to przedstawiła..
mi za każdym razem się szkliły, gdy słyszałam jedno z tych pytań.Widziałam wczoraj i też mi się oczy zaszkliły
Miałam robić na śniadanie - ugotowałam wczoraj ryżu jak dla armii wojska ale zgniły mi truskawki ale stary ma kupić wracając do domu i wjadą na drugie danie na obiadJa dziś wciągnę ryż z truskawkami
I ogólnie mam randkę w domu z mężem, będziemy pic alkohol, może jemu coś niezdrowego, i obejrzymy jakiś film. Tylko jaki ? polećcie coś !
Mamy to na liście ! Dzięki za przypomnienie !Ja to lubię wszystkie takie thrillery z twistem na końcu. Jeśli Wam nie rpzeszkadza, ze jest w innym języku niż ang to polecam Contratiempo - mega mi się podobał. Albo wyspa Tajmenic z Johnnym Deppem.
Bezpośrednio po jest ok najgorsze się zaczyna po 12h i trwało u mnie pierwszy tydzień myślałam że każe to sobie zdjąć. Nie to nie separatory tylko takie kulki z jakiejś masy mi zrobiła bo tak mi zachodzą żeby że przy gryzienia bym sobie górnymi zębami dolne zamki zerwała. Tylko teraz problem jest taki że wcale nie mogę gryźć a zdejmie mi to za 5 tygodni te zielone kulki.... Chyba w poniedziałek tam uderzę żeby coś innego mi z tym zrobiła bo tak się nie da żyćOgolnie tez zułam gume, jadlam orzechy, chipsy itp ale kilka godzin po zalozeniu tych separatorow juz nie mogłam gryźć xD
Też poluję na Basiclab więc to co piszecie tylko mi potwierdza, że warto w to iść.Ja się zbieram do kupienia kosmetyków z basic lab, ale jednak najtańsze nie są, więc to mnie trochę powstrzymuje właśnie włączyłam serum z witaminą C i spfy. Ale podobno w domu też się powinno używać, więc ja nawet jak na HO siedzę to spf na jape
Nawet nie wchodzę w link bo wiem co w nim jest. Poryczałam się tak jak to oglądałam ale to takie prawdziwe...Link do: www.instagram.com/lili.antonia... - Lookbooky by Lili Antoniak tak mi się dzisiaj rzuciło. Idealnie dziewczyna to przedstawiła..