reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ja się zbieram do kupienia kosmetyków z basic lab, ale jednak najtańsze nie są, więc to mnie trochę powstrzymuje :D właśnie włączyłam serum z witaminą C i spfy. Ale podobno w domu też się powinno używać, więc ja nawet jak na HO siedzę to spf na jape :D
Właśnie ceny mają dość wysokie, ale ja zawsze pojmuje na jakieś promki, ostatnio wzięłam znów od nich serum, bo z innej firmy chciałam ale nigdzie nie był dostępny. Ogólnie od nich już kilka serów miałam.

reklama
Właśnie ceny mają dość wysokie, ale ja zawsze pojmuje na jakieś promki, ostatnio wzięłam znów od nich serum, bo z innej firmy chciałam ale nigdzie nie był dostępny. Ogólnie od nich już kilka serów miałam.
Podobno te kosmetyki są super. Więc chyba musze zainwestować. Jak dostanę pierwszą wypłatę z nowej roboty to chyba całą nadwyżke przepiernicze na głupoty xD

Walcząc ze złym nastrojem zaczęłam szukać pocieszenia w jedzeniu. Czekolada posmarowana masłem orzechowym z kawałeczkami orzeszków - ale to jest złoto! Polecam! ;)

Załączniki

• C1E9A5E7-36AC-4D3B-8479-C1371E917C1E.jpeg
    C1E9A5E7-36AC-4D3B-8479-C1371E917C1E.jpeg
    821,9 KB · Wyświetleń: 96
Ooo ja 2 lata temu skończyłam przygodę z aparatem 🙂 dół to jeszcze, jak dołożyli gore to ledwo szło mnie zrozumieć 🤣🤣
Oj dla mnie gorszy dół bo dała mi dystansu na zęby żeby oddalić szczęki i czuję się jakbym miała cukierki między zębami 🙈 nie mogę do końca zagryźć więc łykami w kawałkach 🙈🙈 ból żołądka gwarantowany....

Walcząc ze złym nastrojem zaczęłam szukać pocieszenia w jedzeniu. Czekolada posmarowana masłem orzechowym z kawałeczkami orzeszków - ale to jest złoto! Polecam! ;)
Ja dziś wciągnę ryż z truskawkami😍
I ogólnie mam randkę w domu z mężem, będziemy pic alkohol, może jemu coś niezdrowego, i obejrzymy jakiś film. Tylko jaki ? 🤔 polećcie coś !

Oj dla mnie gorszy dół bo dała mi dystansu na zęby żeby oddalić szczęki i czuję się jakbym miała cukierki między zębami 🙈 nie mogę do końca zagryźć więc łykami w kawałkach 🙈🙈 ból żołądka gwarantowany....
Ojej wspolczuje ci bardzo, chyba tez to mialam tylko moja orto mowila na to separatory🤔 jadłam tylko papki przez to 😥

Ojej wspolczuje ci bardzo, chyba tez to mialam tylko moja orto mowila na to separatory🤔 jadłam tylko papki przez to 😥
Tez miałam separatory, i przez cały okres noszenia aparatu to był chyba najgorszy ból. Ale jak już założyła mi aparat to wróciłam do domu i wciągnęłam kotleta 🙈 a potem jadłam wszystko bez ograniczeń, nie wiem czy nawet nie żyłam gumy 😀

Tez miałam separatory, i przez cały okres noszenia aparatu to był chyba najgorszy ból. Ale jak już założyła mi aparat to wróciłam do domu i wciągnęłam kotleta 🙈 a potem jadłam wszystko bez ograniczeń, nie wiem czy nawet nie żyłam gumy 😀
Ogolnie tez zułam gume, jadlam orzechy, chipsy itp 😅 ale kilka godzin po zalozeniu tych separatorow juz nie mogłam gryźć xD

reklama
Kiedyś byalm na rejsie w Łebie. Fajnie bujało, fale i te sprawy. Obok stała otyła dziewczynka, nagle uklękła i płacze, mówi, że zaraz będzie wymiotować. I rzygała na pokład pod siebie, a nad nią matka, której też się zebrało i też rzygała z nią razem w jedno miejsce. Uciekłam z córką na drugi koniec statku. Tak mnie to obrzydzilo, że nigdy więcej na żaden nie wsiądę 🙈

Do góry