Ceonis
Fanka BB :)
Ja bardzo często chodzę bez makijażu, no ale do pracy się maluję, jak nie mam czasu to tylko rzęsy. No a często nie mam czasu, bo jak moja księżniczka wstanie nie w humorze, to to że z nią walkę, żeby się szybciej ogarniała do szkoły. Wożę ją z racji tego, że mieszkamy na wsi a do szkoły chodzi w mieście. Ja do pracy na 7, to góra o 6 musi wstać i zawsze jest niewyspana i zła jak osaTeż poluję na Basiclab więc to co piszecie tylko mi potwierdza, że warto w to iść.
Gdybyście widziały dobrą promke to też nie pogardzę
Ja jestem zawsze umalowana. Ja w ogóle jestem z tych, które mocno walczą o wygląd perfect - makijaż, włos zrobiony. Na tyle na ile udaje mi się ogarniać to ogarniam, ale przez ten czas po poronieniu nawet włosów nie rozczesywałam, nie mówiąc o prostowaniu. Wyglądałam jak jakiś jaskiniowiec. Nie wiem jak mężu ze mną wytrzymał.
Im jestem starsza tym mniej mi się chce dbać o wizerunek perfekcjonistki. Czuję że to mnie w pewnym sensie dobija, marnotrawi czas.
Zazdroszczę tym, którzy dobrze wyglądają bez makijażu. Ja jednak muszę poświęcić sporo czasu, by się doprowadzić do stanu używalności
Wczorak za to się wykąpałam i musiałam jechać do marketu po coś. Miałam dresy, koka i zero makeupu. Przy okazji wzięłam se piwko na wieczór, a że do kasy kolejka nawet o 21.00 i poszłam na samoobsługę. Poprosiłam kasjera, żeby odpikal mi to piwo, a on się lampi i ma wątpliwości. Mówię mu, że co on dowód chce??? A on, że No strasznie młodo wyglądam, a ja do niego, że panie, ja to 30 lat prawie mam!