reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Też poluję na Basiclab więc to co piszecie tylko mi potwierdza, że warto w to iść.
Gdybyście widziały dobrą promke to też nie pogardzę 😁

Ja jestem zawsze umalowana. Ja w ogóle jestem z tych, które mocno walczą o wygląd perfect - makijaż, włos zrobiony. Na tyle na ile udaje mi się ogarniać to ogarniam, ale przez ten czas po poronieniu nawet włosów nie rozczesywałam, nie mówiąc o prostowaniu. Wyglądałam jak jakiś jaskiniowiec. Nie wiem jak mężu ze mną wytrzymał.
Im jestem starsza tym mniej mi się chce dbać o wizerunek perfekcjonistki. Czuję że to mnie w pewnym sensie dobija, marnotrawi czas.
Zazdroszczę tym, którzy dobrze wyglądają bez makijażu. Ja jednak muszę poświęcić sporo czasu, by się doprowadzić do stanu używalności 😂
Ja bardzo często chodzę bez makijażu, no ale do pracy się maluję, jak nie mam czasu to tylko rzęsy. No a często nie mam czasu, bo jak moja księżniczka wstanie nie w humorze, to to że z nią walkę, żeby się szybciej ogarniała do szkoły. Wożę ją z racji tego, że mieszkamy na wsi a do szkoły chodzi w mieście. Ja do pracy na 7, to góra o 6 musi wstać i zawsze jest niewyspana i zła jak osa 🙈
Wczorak za to się wykąpałam i musiałam jechać do marketu po coś. Miałam dresy, koka i zero makeupu. Przy okazji wzięłam se piwko na wieczór, a że do kasy kolejka nawet o 21.00 i poszłam na samoobsługę. Poprosiłam kasjera, żeby odpikal mi to piwo, a on się lampi i ma wątpliwości. Mówię mu, że co on dowód chce??? A on, że No strasznie młodo wyglądam, a ja do niego, że panie, ja to 30 lat prawie mam! 😂😂

reklama
Tak ja :D
Ja właśnie wczoraj po południu miałam pik a cały dzień tak ze mnie leciało, ze miałam białe gacie i się bałam, ze to widać 🙈 stary tez nie mógł wyjść z podziwu xD
Siostry łącze się z Wami w piku i mokrych gaciach 😂😂

Załączniki

• IMG_20220520_142629.jpg
    IMG_20220520_142629.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 53
Ja bardzo często chodzę bez makijażu, no ale do pracy się maluję, jak nie mam czasu to tylko rzęsy. No a często nie mam czasu, bo jak moja księżniczka wstanie nie w humorze, to to że z nią walkę, żeby się szybciej ogarniała do szkoły. Wożę ją z racji tego, że mieszkamy na wsi a do szkoły chodzi w mieście. Ja do pracy na 7, to góra o 6 musi wstać i zawsze jest niewyspana i zła jak osa 🙈
Wczorak za to się wykąpałam i musiałam jechać do marketu po coś. Miałam dresy, koka i zero makeupu. Przy okazji wzięłam se piwko na wieczór, a że do kasy kolejka nawet o 21.00 i poszłam na samoobsługę. Poprosiłam kasjera, żeby odpikal mi to piwo, a on się lampi i ma wątpliwości. Mówię mu, że co on dowód chce??? A on, że No strasznie młodo wyglądam, a ja do niego, że panie, ja to 30 lat prawie mam! 😂😂
Jezu ja mam to samo zawsze w lidlu. A ja czesto chodzę w „luźnym koku” bym rzekła, i w dresach to zawsze jak gowniak, który liczy na to, ze kupi alko. Jak jestem ze starym i ja płace to tez mnie pytają a on sie śmieje jak głupi

Ja jak miałam plamienia w połowie cyklu to okazało się że miałam maluskigo polipa na trzonie i to on powodował, dopiero 3 lekarz go wypatrzył...

Ja jak miałam plamienia w połowie cyklu to okazało się że miałam maluskigo polipa na trzonie i to on powodował, dopiero 3 lekarz go wypatrzył...
Ja w sumie tez miałam polipa, który okazał się polipami ale miałam śluz z krwią kilka dni przed okresem tylko

Kurde a u mnie wlasnie jakiś śluz krwią zabarwiony, a to niespodzianka. Niby we wtorek według kalendarza owulacja. Co to ma być?
Ja też tak miałam tydzień tu i wtedy dość mocne testy owu że myślałam że owulacja będzie bardzo szybko ale dwa razy tak miałam i się to nie powtórzyło a testy zbladły i teraz dopiero pik. Ogólnie to nigdy wcześniej tak nie miałam w żadnym cyklu teraz pierwszy raz się pojawiło. Może też być że od seksowania się gdzieś się śluzówka uszkodziła

reklama
Ja w sumie tez miałam polipa, który okazał się polipami ale miałam śluz z krwią kilka dni przed okresem tylko
Ja miałam malutkiego polipa usuniętego przy histero a miałam plamienia przed @. Jednak po usunięciu nie było ani ciąży ani końca plamien. Raczej za plamienia odpowiadała u mnie niedomoga lutealna

Do góry