reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Też poluję na Basiclab więc to co piszecie tylko mi potwierdza, że warto w to iść.
Gdybyście widziały dobrą promke to też nie pogardzę 😁

Ja jestem zawsze umalowana. Ja w ogóle jestem z tych, które mocno walczą o wygląd perfect - makijaż, włos zrobiony. Na tyle na ile udaje mi się ogarniać to ogarniam, ale przez ten czas po poronieniu nawet włosów nie rozczesywałam, nie mówiąc o prostowaniu. Wyglądałam jak jakiś jaskiniowiec. Nie wiem jak mężu ze mną wytrzymał.
Im jestem starsza tym mniej mi się chce dbać o wizerunek perfekcjonistki. Czuję że to mnie w pewnym sensie dobija, marnotrawi czas.
Zazdroszczę tym, którzy dobrze wyglądają bez makijażu. Ja jednak muszę poświęcić sporo czasu, by się doprowadzić do stanu używalności 😂
Ja bardzo często chodzę bez makijażu, no ale do pracy się maluję, jak nie mam czasu to tylko rzęsy. No a często nie mam czasu, bo jak moja księżniczka wstanie nie w humorze, to to że z nią walkę, żeby się szybciej ogarniała do szkoły. Wożę ją z racji tego, że mieszkamy na wsi a do szkoły chodzi w mieście. Ja do pracy na 7, to góra o 6 musi wstać i zawsze jest niewyspana i zła jak osa 🙈
Wczorak za to się wykąpałam i musiałam jechać do marketu po coś. Miałam dresy, koka i zero makeupu. Przy okazji wzięłam se piwko na wieczór, a że do kasy kolejka nawet o 21.00 i poszłam na samoobsługę. Poprosiłam kasjera, żeby odpikal mi to piwo, a on się lampi i ma wątpliwości. Mówię mu, że co on dowód chce??? A on, że No strasznie młodo wyglądam, a ja do niego, że panie, ja to 30 lat prawie mam! 😂😂

reklama
Tak ja :D
Ja właśnie wczoraj po południu miałam pik a cały dzień tak ze mnie leciało, ze miałam białe gacie i się bałam, ze to widać 🙈 stary tez nie mógł wyjść z podziwu xD
Siostry łącze się z Wami w piku i mokrych gaciach 😂😂

Załączniki

• IMG_20220520_142629.jpg
    IMG_20220520_142629.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 55
Ja bardzo często chodzę bez makijażu, no ale do pracy się maluję, jak nie mam czasu to tylko rzęsy. No a często nie mam czasu, bo jak moja księżniczka wstanie nie w humorze, to to że z nią walkę, żeby się szybciej ogarniała do szkoły. Wożę ją z racji tego, że mieszkamy na wsi a do szkoły chodzi w mieście. Ja do pracy na 7, to góra o 6 musi wstać i zawsze jest niewyspana i zła jak osa 🙈
Wczorak za to się wykąpałam i musiałam jechać do marketu po coś. Miałam dresy, koka i zero makeupu. Przy okazji wzięłam se piwko na wieczór, a że do kasy kolejka nawet o 21.00 i poszłam na samoobsługę. Poprosiłam kasjera, żeby odpikal mi to piwo, a on się lampi i ma wątpliwości. Mówię mu, że co on dowód chce??? A on, że No strasznie młodo wyglądam, a ja do niego, że panie, ja to 30 lat prawie mam! 😂😂
Jezu ja mam to samo zawsze w lidlu. A ja czesto chodzę w „luźnym koku” bym rzekła, i w dresach to zawsze jak gowniak, który liczy na to, ze kupi alko. Jak jestem ze starym i ja płace to tez mnie pytają a on sie śmieje jak głupi

Ja jak miałam plamienia w połowie cyklu to okazało się że miałam maluskigo polipa na trzonie i to on powodował, dopiero 3 lekarz go wypatrzył...

Ja jak miałam plamienia w połowie cyklu to okazało się że miałam maluskigo polipa na trzonie i to on powodował, dopiero 3 lekarz go wypatrzył...
Ja w sumie tez miałam polipa, który okazał się polipami ale miałam śluz z krwią kilka dni przed okresem tylko

Kurde a u mnie wlasnie jakiś śluz krwią zabarwiony, a to niespodzianka. Niby we wtorek według kalendarza owulacja. Co to ma być?
Ja też tak miałam tydzień tu i wtedy dość mocne testy owu że myślałam że owulacja będzie bardzo szybko ale dwa razy tak miałam i się to nie powtórzyło a testy zbladły i teraz dopiero pik. Ogólnie to nigdy wcześniej tak nie miałam w żadnym cyklu teraz pierwszy raz się pojawiło. Może też być że od seksowania się gdzieś się śluzówka uszkodziła

reklama
Ja w sumie tez miałam polipa, który okazał się polipami ale miałam śluz z krwią kilka dni przed okresem tylko
Ja miałam malutkiego polipa usuniętego przy histero a miałam plamienia przed @. Jednak po usunięciu nie było ani ciąży ani końca plamien. Raczej za plamienia odpowiadała u mnie niedomoga lutealna

Do góry