reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Oj to ja odwrotnie. najbardziej lubię rano ale rzadko jest okazja bo ja na 6 do pracy a mój na 8 więc jak ja wychodzę to on jeszcze śpi. Poranne seksy nadrabiamy w wolne weekendy, a w tygodniu najczęściej popołudniami, bo wieczorem to znowu ja chodzę wcześniej spać :p

@Nel331 jak mój w nocy przychodzi do łóżka i mnie budzi to też jestem nieprzytomna i czasem nie kontaktuję i pytam go o dziwne rzeczy i nie zawsze się rozkręcę 😜 więc trochę Twojego rozumiem w tym temacie

Ja rano też nie lubię, ogolnie do mnie rano to bez kija nie podchodź 🤣 nie ważne czy 6 czy 11, musze się odnaleźć w nowej rzeczywistości po pobudce🤣 a każda inna pora dnia/nocy jest spoko😁

laski ! Polećcie coś super na weekend, jakiś fajny hotel, czy miejsce żeby pojechać tak erotiko romantiko, ale oprócz łóżka, żeby było coś do roboty 😃 góry, może, jezioro, cokolwiek

To tez już mamy obgadane, bo kiedyś tez mnie budził w środku nocy.
W weekendy nie ma problemu, w tygodniu albo po pracy albo wieczorem. Po prostu on tak ma, ciężko mi to wytłumaczyć. Nie raz potrafi przyjść z pracy o 15 i spać do rana.
Albo nie spać cała noc. W każdym razie był świadomy, ze to było ważne No ale wolał iść spać wiec nie ma o czym z nim dyskutować.
A zapytałaś rano czemu po prostu poszedł spać? Zapomniał? Może znowu coś się dzieje? My kobiety jak mamy huśtawki nastrojów czasem z minuty na minutę to pół świata o tym wie, a z mężczyznami jednak inaczej.

reklama
laski ! Polećcie coś super na weekend, jakiś fajny hotel, czy miejsce żeby pojechać tak erotiko romantiko, ale oprócz łóżka, żeby było coś do roboty 😃 góry, może, jezioro, cokolwiek
Gniew <3 88A3D483-5608-45D4-82F2-58D7888E59EC.jpegD9BB70DE-A357-4FB8-A966-02A6B4A61B45.jpeg4E9B5891-B676-4898-A8A8-690FD535CF19.jpeg5D323AEB-1767-43D5-BEDC-45010F8A1668.jpeg

Do góry