reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

No mój tez kreci na Jadwigę, ale tradycji rodzinnej nie zatrzyma. Moja Oma ma na 3 Jadwiga, moja mama ma na 3 Jadwiga, z tego co pamietam babcia ma na 3 Jadwiga no i ja mam na 3 Jadwiga , z tym ze ja właśnie po Andegaweńskiej.

Rany ... na trzecie to ja chyba mam Magdalena :D ale pewna nie jestem

reklama
Cześć Wam!
Pozdrawiam z wanny pełnej piany 😁
Byliśmy wczoraj ze Starym na imprezie firmowej, a teraz relaks 😁
Śniły mi się ⏸ i termin porodu na listopad (WTF?! 😅) więc się wkurzyłam, dzisiaj 24dc i testuję 🙈

Miło mi się zrobiło na serduszku, bo Stary powiedział że teraz już jest pewny że chce dziecko, a ze swoją ex tego do końca nie czuł (mieli nawet inseminację zakończoną niepowodzeniem). Także nawet jeśli ten cykl jest nieudany, to trudno, będziemy się starać dalej bez mojej obawy, że go do tego zmuszam ☺️

Ja tu prawie nic nie pisze, bo wiecznie jestem spóźniona jak jest jakiś ciekawy temat o 10-20 stron xD

Jeśli chodzi o jazdę autem to mam z tym trudna relacje, bo... Boje się samochodów 🙈 Zrobiłam prawko jak miałam 18 lat, jeździłam 1,5 roku po niewielkim mieście, a potem wyjechałam na studia, jeździłam tylko jak przyjeżdżałam do domu, aż moje auto zostało sprzedane i miałam parę lat przerwy. Mój stary nie ma prawka, ale w związku z wyprowadzka z centrum rok temu zostałam właścicielka Fiata Idea. Pierwsze tygodnie i miesiące jazdy to była masakra. Jeździłam po małym mieście, więc w dużym zwyczajnie bałam się wszystkiego co było na drodze - ronda, skrzyżowania, ciągle jeździłam na około byle trasa byla prostsza. Teraz czuję się naprawdę pewnie w aucie, ale nadal mam skrzyżowania, które sprawiają, że cała się poce. No i o wypadach poza nasze miasto nie ma mowy, no bo przecież się boję 😅 ale mam nadzieje, że z czasem się odwaze

Jeśli chodzi o miasta to ja pochodzę ze świętokrzyskiego, a stacjonuje w Toruniu. Kraków kocham bezgranicznie, miałam tam studiować, ale mnie nie przyjęli na uczelnię i tak wylądowałam w Toruniu, miałam się przeniesc tam po studiach, ale na razie życie zweryfikowało, że na ten moment zostajemy jeszcze w Toruniu

Cześć Wam!
Pozdrawiam z wanny pełnej piany 😁
Byliśmy wczoraj ze Starym na imprezie firmowej, a teraz relaks 😁
Śniły mi się ⏸ i termin porodu na listopad (WTF?! 😅) więc się wkurzyłam, dzisiaj 24dc i testuję 🙈

Miło mi się zrobiło na serduszku, bo Stary powiedział że teraz już jest pewny że chce dziecko, a ze swoją ex tego do końca nie czuł (mieli nawet inseminację zakończoną niepowodzeniem). Także nawet jeśli ten cykl jest nieudany, to trudno, będziemy się starać dalej bez mojej obawy, że go do tego zmuszam ☺️
Co ile masz cykl? Razem może będziemy testować w czwartek 😜

reklama
Do góry