reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ej sluchajcie, moj brat przyjechal i przywiózł na pen drive taki filmik, na którym sie mnie pyta "a podoba Ci sie T?" Ja mówię "tak. Bede brać z nim slub". To bylo jak bylismy 5 miesięcy ze soba. Strasznie slodkie :D
Jejku ja tak myślę, że mało kto jest tak super dopasowany jak Wy 🥰 normalnie byliście sobie przeznaczeni ❤️

Jesu coś zacytowałam jak cymbał
to chyba miała być odpowiedź do mojego komentarza.
Słuchajcie, wiem że są osoby z takim samym problemem, ale to spadło na mnie jak jakaś bomba… miałam cichą nadzieję że jest problem tylko z ruchliwością a tu się okazuje że nie ma ani jednego o prawidłowej budowie…
Wszelkie rady co dalej robić chętnie przyjmę, mam już zapisany jeden post od Ciebie @Zazuu odnośnie diety ale może polecicie jakieś suple jeszcze przed wizytą u specjalisty?

to chyba miała być odpowiedź do mojego komentarza.
Słuchajcie, wiem że są osoby z takim samym problemem, ale to spadło na mnie jak jakaś bomba… miałam cichą nadzieję że jest problem tylko z ruchliwością a tu się okazuje że nie ma ani jednego o prawidłowej budowie…
Wszelkie rady co dalej robić chętnie przyjmę, mam już zapisany jeden post od Ciebie @Zazuu odnośnie diety ale może polecicie jakieś suple jeszcze przed wizytą u specjalisty?
W suple to @Ladycarooo potrafi najlepiej 🥰
Ja polecam od akademii płodności e-book albo płodnościowe smoothie (tu bardziej niż same smoothie ciekawe są wskazówki co jak działa na nasienie) albo jeśli Twój partner jest współpracujący to fajnie pewnie byłoby pomyśleć o tym e-booku na poprawę nasienia

No i bokserki z h&m które były zbawieniem dla mojego Starego (fana bokserek tak obcisłych, że oczami wyobraźni widziałam jądra błagające o tlen) a do tych luźnych bardzo się przekonał (tylko do spania i chodzenia po domu, ale już nie wyobraża sobie spać w czymś obcisłym) u @Bibi89 chyba też te bokserki się sprawdziły?

No i bokserki z h&m które były zbawieniem dla mojego Starego (fana bokserek tak obcisłych, że oczami wyobraźni widziałam jądra błagające o tlen) a do tych luźnych bardzo się przekonał (tylko do spania i chodzenia po domu, ale już nie wyobraża sobie spać w czymś obcisłym) u @Bibi89 chyba też te bokserki się sprawdziły?
Nie wiem czemu ale jądra błagające o tlen mnie całkowicie rozbroiły ;)

reklama
Do góry