reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

A co do samochodów to umiem jeździć tylko swoim, choć ostatnio musiałam jechać starego betą, lochą taka i też dałam radę 😁
Natomiast bardzo chcę się nauczyć jeździć traktorem i ostatnio jak się ze starym kapalismy to kazałam mu mnie uczyć jak działają biegi w traktorze na jego wacku 😂 tak się usmialismy z tego, taka żywa gałka xD
Oficjalnie Was uwielbiam :D

reklama
Patrzcie, martwy kot A85EC9C0-8EE0-46B2-BF44-AE5A823E2E90.jpeg to jest to święte 5 minut, kiedy nie biega po ścianach i suficie XD0EE4019A-5239-41CF-8201-68C1CA470CAA.jpeg

@Nel331 robilas test?

Też muszę jechać do Krakowa, bo staremu wykupiłam przejazd mustangiem z lat 60 😁
Ja sobie obiecałam, ze jak się ciąża utrzyma, to zapieprzam w podskokach do patronki na Wawel podziękować. Kurczę, jest jedną z tych świętych, które - jakby to nie zabrzmiało - rozumieją matki i starające się, bo dla Jadwigi to też było jedno z największych marzeń i nawet przypłaciła je życiem. Więc Krakowie bądź przygotowany :)
A druga na liście jest Trzebnica.

To ja mam 24 dc i od kilku dni ból podbrzusza 😔 stary zabrał mnie na działkę żebym nie myślałam cały czas i odłożyła telefon 🤔 (chciałby). Żadnego plamienia nie było i cyce wiszą,🤣 cały czas macane i nic 🤣 cykle mam co 28 dni więc będę robić bete w czwartek 🤔 chodź korci mnie już jutro, tak wiem że to za szybko ale wiecie jak to jest

To ja mam 24 dc i od kilku dni ból podbrzusza 😔 stary zabrał mnie na działkę żebym nie myślałam cały czas i odłożyła telefon 🤔 (chciałby). Żadnego plamienia nie było i cyce wiszą,🤣 cały czas macane i nic 🤣 cykle mam co 28 dni więc będę robić bete w czwartek 🤔 chodź korci mnie już jutro, tak wiem że to za szybko ale wiecie jak to jest
Oj tak :D nawet za dobrze :D

Ja sobie obiecałam, ze jak się ciąża utrzyma, to zapieprzam w podskokach do patronki na Wawel podziękować. Kurczę, jest jedną z tych świętych, które - jakby to nie zabrzmiało - rozumieją matki i starające się, bo dla Jadwigi to też było jedno z największych marzeń i nawet przypłaciła je życiem. Więc Krakowie bądź przygotowany :)
A druga na liście jest Trzebnica.

Ja niewierząca, ale bardzo chciałam Jadwinię, ale Staremu się to imię nie podoba i d*pa.
Będzie Michalina

@Bibi89 oglądaliśmy, ja muszę oglądać i czytać wszystko xD jaka duperka od was Hiszpanii xD

Wracając do aut. Kocham prowadzić, ale w Wawce to się średnio opłaca, szczególnie że mamy metro pod nosem

Ja niewierząca, ale bardzo chciałam Jadwinię, ale Staremu się to imię nie podoba i d*pa.
Będzie Michalina

@Bibi89 oglądaliśmy, ja muszę oglądać i czytać wszystko xD jaka duperka od was Hiszpanii xD

Wracając do aut. Kocham prowadzić, ale w Wawce to się średnio opłaca, szczególnie że mamy metro pod nosem
No mój tez kreci na Jadwigę, ale tradycji rodzinnej nie zatrzyma. Moja Oma ma na 3 Jadwiga, moja mama ma na 3 Jadwiga, z tego co pamietam babcia ma na 3 Jadwiga no i ja mam na 3 Jadwiga , z tym ze ja właśnie po Andegaweńskiej.

reklama
Do góry