reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja zawsze się myję i masuję szorstką str gąbki, a szczotkę mam z Rossmanna :)

OH, witaj w klubie! Opuściłyśmy wrześniowy wątek, to może znów trafimy na ten sam :) Ja czekam na @ w najbliższe dni póki co i działamy.

Hahaha, chciałabym mieć za duże cycki.

Ooo nie :( Czyli wszystko jasne czemu cykl oszalał... A stymulacja na pewno artrotekiem? Podaje się je do wywołania poronienia. Ja pierwszym razem myślałam że zejdę z tego świata, spadki ciśnienia, masakryczne skurcze a tak musieli łyżeczkować. Za drugim razem bez dużego efektu... Ja miałam zastrzyk na pęknięcie z Pregnylu albo 5000j, albo 2x5000j, trudno dostępny ale pękło.

Po antybiotyku to myślę że przynajmniej 2tyg, to chyba minimum. Tak, na podwyższone NK daje się encorton który powoduje ich obniżenie. Nie wiem ile trzeba czekać na efekt, ale są jeszcze sposoby przed iv :)
Jeszcze lepiej 🤦‍♀️ Ja nie wiem kiedy przestanie być pod górkę 😞
Ale dziękuje za odpowiedz !

Powiedzcie mi moje kochane Staraczki czy 2 dni po pozytywnym teście owu (widoczna ciemniejsza druga kreska) ma prawo wyjść dzisiaj taki bladzioch?
Czy trafiłam na wadliwą serię? Wczoraj zrobiłam dwa testy i wyszły identyczne 🙄

Załączniki

• IMG_7782.jpg
    IMG_7782.jpg
    416,1 KB · Wyświetleń: 64
Powiedzcie mi moje kochane Staraczki czy 2 dni po pozytywnym teście owu (widoczna ciemniejsza druga kreska) ma prawo wyjść dzisiaj taki bladzioch?
Czy trafiłam na wadliwą serię? Wczoraj zrobiłam dwa testy i wyszły identyczne 🙄
maja prawo wyjść. Ale testy robimy do pozytywnego i koniec. Są osoby, którym dodatni utrzymuje się wiele wiele dni, a takie którym odrazu po owulacji już wychodzi negatywny. Mi trzymał najdłużej 5 dni, ale uwzględniam tylko dzień PIk. Nie rób więcej :)

a po co robić testy już po piku? Śmiało możesz przestać. Teraz może tam już wychodzić wszystko
maja prawo wyjść. Ale testy robimy do pozytywnego i koniec. Są osoby, którym dodatni utrzymuje się wiele wiele dni, a takie którym odrazu po owulacji już wychodzi negatywny. Mi trzymał najdłużej 5 dni, ale uwzględniam tylko dzień PIk. Nie rób więcej :)

Dzięki za odpowiedzi dziewczyny!
Appka pokazała mi pik dopiero po tym jak wrzuciłam te blade testy. Wcześniej miałam po prostu poziom LH oznaczony jako „High”.

Załączniki

• IMG_7784.jpg
    IMG_7784.jpg
    54,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry