reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
@Blanca86 Ty chyba miałaś cykle stymulowane gonadotropinami? Co w ogóle u Ciebie?
Tak. Jeden cykl. Nie udało się w cyklu stymulowanym, ale co ciekawe w kolejnym bez żadnych wspomagań zaszłam w ciąże… teraz jestem 6+5, ale jeszcze przede mną wizyta z Usg, aby podejrzeć czy jest serce. Niestety plamię i mam mocne skurcze podbrzusza więc niewiadomo co to dalej będzie…. Jestem na acardzie i Clexanie.

Przyszlam zameldować że posypał mi sie projekt w pracy i już nie muszę czekać do maja '23 by go skończyć. Także zaczynam starania o trzecie bobo i 5 ciążę 😃 To mój trzeci cykl po poronieniu. Wjechała już maca, olej z wiesiolka i ovarin. Do tego zaczęłam pić mleko rano bo ponoć zwiększa szanse na bliźnięta 🤣 Jeszcze dziś na obiad wjadą bataty 😃 A co, może się uda 🥰
Super, trzymam kciuki. A powiesz mi co to ta maca? Bo mnie się tylko z tym suchym chlebkiem kojarzy 😅

czasami zastanawiam się dlaczego co ja komu zrobiłam ze padło akurat na mnie 😕
dla mnie najgorsze jest to, że inni nie chcieli a mają dzieci, nie musieli się starać, przechodzić przez te męki jak my, monitorować cyklu, wyłapywać piku i chodzić do łóżka na zawołanie…
Odczuwam tak ogromną niesprawiedliwość, że jak patrzę na te wszystkie zmęczone życiem matki które zajmują się dziećmi za karę mam w głowie „nawet nie wiesz ile bym dała żeby się z Tobą zamienić”…

reklama
dla mnie najgorsze jest to, że inni nie chcieli a mają dzieci, nie musieli się starać, przechodzić przez te męki jak my, monitorować cyklu, wyłapywać piku i chodzić do łóżka na zawołanie…
Odczuwam tak ogromną niesprawiedliwość, że jak patrzę na te wszystkie zmęczone życiem matki które zajmują się dziećmi za karę mam w głowie „nawet nie wiesz ile bym dała żeby się z Tobą zamienić”…

ehh.. a co z tymi które "nie wiedziały" nawet ze są w ciąży i urodziły do wiaderka albo na śmietnikach 🤦🏼‍♀️

Do góry