reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Wiecie tak mówiła moja ginka, że beta może wytwarzać się jeszcze przed zagnieżdżeniem. Wywaliłam na nią wtedy oczy, bo też znałam wersję, że beta rośnie dopiero po implantacji.
Dobra nie ma co robić zamieszania. Czekam co najmniej dwa dni i może zdecyduję się zrobić test.
Moooooże i jakieś mikro ilości się zaczynają produkować, ale skoro nie ma implantacji, to hormon nie dociera do krwi, więc żaden test nie może wyjść pozytywny przed implantacją. A żeby wyszedł wtedy pozytywny to i tak potrzeba czasu 48h żeby go było tyle, żeby był wykrywany we krwi i kolejno w moczu. Ale teoria z produkcją przed implantacją jest niezbadana.

@pluto_nova spotkałam dzisiaj takiego pieseczka na spacerze i od razu pomyślałam o Twoim profilowym ❤️

Załączniki

• IMG_7517.jpg
    IMG_7517.jpg
    223,9 KB · Wyświetleń: 60
reklama
A że mnie wylazło tyle śluzu że będę chodzić zła kilka dni 😡 Już widzę po sobie i stary to odczuł i stwierdził że na siłę chcę się pokłócić 😂 No tak, a co mi pozostało jak nie bycie złośliwą w tym momencie. A mnie jak złość i foch trzyma, to trzyma mocno i długo.
A testy owu też już bledsze, więc możliwe że owu się właśnie dokonuje, albo już po. Najgorsze że w nocy mnie obudził "szturchaniem" i fajnymi zalotamj😂 i spytał czy mnei obudził, mówię że tak. To powiedział: a to przepraszam, odwrócił się i poszedł spać! Myślałam że go zabiję i byłam zbyt zła żeby wykorzystać moment 😛

Do góry