reklama
Anasta07
Fanka BB :)
Moooooże i jakieś mikro ilości się zaczynają produkować, ale skoro nie ma implantacji, to hormon nie dociera do krwi, więc żaden test nie może wyjść pozytywny przed implantacją. A żeby wyszedł wtedy pozytywny to i tak potrzeba czasu 48h żeby go było tyle, żeby był wykrywany we krwi i kolejno w moczu. Ale teoria z produkcją przed implantacją jest niezbadana.Wiecie tak mówiła moja ginka, że beta może wytwarzać się jeszcze przed zagnieżdżeniem. Wywaliłam na nią wtedy oczy, bo też znałam wersję, że beta rośnie dopiero po implantacji.
Dobra nie ma co robić zamieszania. Czekam co najmniej dwa dni i może zdecyduję się zrobić test.
pluto_nova
Moderator
to widzę, że masz ten sam problem ze wzrokiem co jaBoże, właśnie przeczytałam wiśnióweczke nazwa piękna, cudowna, godna Mickiewicza sama też bym taka wymyśliła
Jak tak patrzę na niektórych, to się zastanawiam czy to jest ten serio najlepszy plemnik, który wygrał...
Ceonis
To Ty ochrzciłaś tak ten wątek i tak już zostanie! Wiśniówka i tyleto widzę, że masz ten sam problem ze wzrokiem co ja
Mmiiaa
Obyś otworzyła tą wiśnioweczke i rozlała wszystkim szczerzeto widzę, że masz ten sam problem ze wzrokiem co ja
Ceonis
Ja mam wino wiśniowe, to się liczy? Mogę rozlać, mam 15 litrówObyś otworzyła tą wiśnioweczke i rozlała wszystkim szczerze
Moonstone
Moderator
Ja chcę!Ja mam wino wiśniowe, to się liczy? Mogę rozlać, mam 15 litrów
Sarenka1993
@pluto_nova spotkałam dzisiaj takiego pieseczka na spacerze i od razu pomyślałam o Twoim profilowym
Załączniki
Mmiiaa
Oczywiście, juz podsuwam kieliszekJa mam wino wiśniowe, to się liczy? Mogę rozlać, mam 15 litrów
reklama
Anasta07
A że mnie wylazło tyle śluzu że będę chodzić zła kilka dni Już widzę po sobie i stary to odczuł i stwierdził że na siłę chcę się pokłócić No tak, a co mi pozostało jak nie bycie złośliwą w tym momencie. A mnie jak złość i foch trzyma, to trzyma mocno i długo.
A testy owu też już bledsze, więc możliwe że owu się właśnie dokonuje, albo już po. Najgorsze że w nocy mnie obudził "szturchaniem" i fajnymi zalotamj i spytał czy mnei obudził, mówię że tak. To powiedział: a to przepraszam, odwrócił się i poszedł spać! Myślałam że go zabiję i byłam zbyt zła żeby wykorzystać moment
A testy owu też już bledsze, więc możliwe że owu się właśnie dokonuje, albo już po. Najgorsze że w nocy mnie obudził "szturchaniem" i fajnymi zalotamj i spytał czy mnei obudził, mówię że tak. To powiedział: a to przepraszam, odwrócił się i poszedł spać! Myślałam że go zabiję i byłam zbyt zła żeby wykorzystać moment
Podziel się: