reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Masz inne testy jeszcze? Kiedy była owulacja?
Mam test ale chcę go zrobić dopiero jutro rano. Trudno mi powiedzieć kiedy była owulacja, zazwyczaj koło 18-19dc dopiero. Dlatego też dupka biorę od 19 do 28dc. Gdybym była w ciąży to powinnam zwiększyć dawkę dupka i nie przerywać przyjmowania. Dzisiaj 29dc i nie wiem co z tym robić.

Zapewniam cię, ze ma ciekawsze rzeczy do rozmyślania niż to kto ile razy był na becie ;) nie przejmuj się i po prostu zrob, nie będziesz się denerwować
Fizycznie dopiero jutro będę mogła zrobić betę także spina do jutra i to co najmniej do wieczora nim wynik będzie. Jedno labo mam takie co jak w poniedziałek pobiera krew na betę to wynik jest do odbioru dopiero w piątek po 15 🤭

reklama
A ja się witam w 34dc, robiłam rano kolejny test i nadal jedna kreska. Chyba nie miałam jeszcze tak długiego cyklu, zazwyczaj max 30 dni. Jedyną zmianą teraz było branie estrofemu od 3-8dc. Ostatni test owulacyjny robiłam w 17dc i miał daleko do pozytywu.
Także urlop miał być z dniami płodnymi ,a jeszcze wyjdzie, że będę miała okres 🥲

Do góry