reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Nie no my nie mamy z tym problemu. Ale nie moglabym być z facetem niższym ode mnie napewno

Właśnie na to wydaje kupę hajsu. Kremy, żele, olejki itp na zachamowanie celulitu. Wróciłam właśnie do szczotkowania na sucho, może do wakacji ogarnę temat 🤞
Jezu zazdro 🙈 ja po peelingach mam takie pajączki na nogach, ze lepiej iż nie robić 🙁

reklama
Raz byłam krótko z facetem który był jakoś mojego wzrostu i teraz jak to wspominam to jakoś tak mało bezpiecznie się czułam, aczkolwiek nie było to powodem rozstania 😛 I w dużej większości dominowali jednak faceci ponad 180cm.
OH, dobra motywacja szczotkowanie, ale robiłam to raz, a kilka razy pod prysznicem już sobie przypomniałam że ZNÓW zapomniałam szczotkować 😂

A taki inny mniej optymistyczny akcent 😤 Jestem taka zła, bo test owu prawie pozytywny, a z weekendowego sexroomu było całe ZERO! Coś się nie mogliśmy porozumieć, a ja jemu nie mówię kiedy, i tak zazwyczaj wie biorąc pod uwagę moją częstotliwość. Miało być cały weekend, było wogóle, więc spisuję cykl na straty. Niby nic straconego powiecie, ale...ze starych plemników też nic nie będzie 😡 Taka jestem zła, bo tak ładnie byśmy się wpasowali na długi wolny weekend, a ja z reguły bardzo dużo pracuję i nie wiadomo co będzie w następnym cyklu... Mam całkiem zmarnowany humor 😔
mam to samo niestety. Ostani seks był w środę. W czwartek wieczorem test owu pozytywny ale mu się nie chciało. Wiec odpuściłam nic na sile zaznaczajc ze w piątek rano ma być w pełnej gotowości. No i nici. Więc czekałam wczoraj ale również olal sprawę. No i mam focha.
A teraz jakiś tez mam skuz taki rozciągliwy a wcześniej go nie było. Nie wiem o co chodzi. Ale cykl na straty. Dzisiaj robi niby jakieś pochody ale to ja się wypne na niego 😞. Dlaczego tak się dzieje. Do środy codziennie były seksy a w te dni zero...!

A że mnie wylazło tyle śluzu że będę chodzić zła kilka dni 😡 Już widzę po sobie i stary to odczuł i stwierdził że na siłę chcę się pokłócić 😂 No tak, a co mi pozostało jak nie bycie złośliwą w tym momencie. A mnie jak złość i foch trzyma, to trzyma mocno i długo.
A testy owu też już bledsze, więc możliwe że owu się właśnie dokonuje, albo już po. Najgorsze że w nocy mnie obudził "szturchaniem" i fajnymi zalotamj😂 i spytał czy mnei obudził, mówię że tak. To powiedział: a to przepraszam, odwrócił się i poszedł spać! Myślałam że go zabiję i byłam zbyt zła żeby wykorzystać moment 😛
Moj owu dzis też juz bledszy 🙉 ale wczoraj chyba kreski byly tego samego koloru więc chyba pozytyw, robiłam testy pierwszy raz więc trochę nie ogarniam 🤷‍♀️ ale działaliśmy od czwartku codziennie więc nic wiecej nie możemy zrobić xD

Hej dziewczyny 👋 robiliście kiedyś test PCT? Mój lekarz kazał zrobić pomimo cyklu bezowulacyjnego 🤨 szczerze miałam mieszane uczucia bo do kliniki 120 km, a badanie powinno być w dniu owulacji... No cóż, lekarz stwierdził że "jakiś śluz jest zawsze". No ale pojechałam i mam wyniki. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień. Pomożecie?

Załączniki

• IMG_20220423_103954.jpg
    IMG_20220423_103954.jpg
    1 012,9 KB · Wyświetleń: 109
Hej dziewczyny 🙂 można dołączyć? Czytałam dość sporo na forach ale jakoś nigdy nie pisałam.

Staramy się ponad rok już i nici. Cykle mam nieregularne w sumie.

Teraz 20 dzień cyklu, owulacja prawdopodobnie była 15 dnia cyklu ale do końca nie jestem pewna.. więc teraz czekamy 🙂

Mam pytanie.. czy wy też macie bolesne owulacje? Ale to tak że nie da się ruszyć prawie bo co ruch to mocniejszy ból..

A taki inny mniej optymistyczny akcent 😤 Jestem taka zła, bo test owu prawie pozytywny, a z weekendowego sexroomu było całe ZERO! Coś się nie mogliśmy porozumieć, a ja jemu nie mówię kiedy, i tak zazwyczaj wie biorąc pod uwagę moją częstotliwość. Miało być cały weekend, było wogóle, więc spisuję cykl na straty. Niby nic straconego powiecie, ale...ze starych plemników też nic nie będzie 😡 Taka jestem zła, bo tak ładnie byśmy się wpasowali na długi wolny weekend, a ja z reguły bardzo dużo pracuję i nie wiadomo co będzie w następnym cyklu... Mam całkiem zmarnowany humor 😔
Mój ma mieć we wtorek badanie nasienia, nie ma mowy żeby zachować 2-3 dni abstynencji, bo musielibyśmy iść do lozka dzisiaj a od piątku po awanturze nie rozmawiamy 😒😒😒 nie wiem już sama co robić.

Mój ma mieć we wtorek badanie nasienia, nie ma mowy żeby zachować 2-3 dni abstynencji, bo musielibyśmy iść do lozka dzisiaj a od piątku po awanturze nie rozmawiamy 😒😒😒 nie wiem już sama co robić.
No u nas będzie w końcu przepisowa przerwa tak jak kazał lekarz, ale z wielu powodów zależało mi żeby mocno próbować już w tym cyklu a tu taka totalna marnacja! Próbował podchody jeszcze późnym wieczorem, ale powiedziałam w niedzielę o 23 że miał na to cały weekend, a teraz się dobiera gdy rano muszę wstać na x godzin do pracy. To stwierdził że to ja przez weekend na niego nie spojrzałam 😤 Ja nawet na weekend chciałam gdzieś pojechać bo czułam że może być owu, to też nie chciał. Eh, czeka nas ciężki tydzień...Aż w środku nocy się obudziłam, co mi się nigdy nie zdarza 😛

reklama
A ja jak zawsze wiem, że nic nie wiem 😱 Robił ktoś PRIMA home testy? Bo nie wiem czy lubią przebijać kreski fabryczne tak jak w Pinkach albo bobo. Zaczęło coś majaczyć koło 5min. Przy 8-9min było już lepiej widoczne

Załączniki

• IMG_20220425_070937.jpg
    IMG_20220425_070937.jpg
    526,5 KB · Wyświetleń: 104
  • IMG_20220425_073003.jpg
    IMG_20220425_073003.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 112
Do góry