reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Nie no my nie mamy z tym problemu. Ale nie moglabym być z facetem niższym ode mnie napewno

Właśnie na to wydaje kupę hajsu. Kremy, żele, olejki itp na zachamowanie celulitu. Wróciłam właśnie do szczotkowania na sucho, może do wakacji ogarnę temat 🤞
Raz byłam krótko z facetem który był jakoś mojego wzrostu i teraz jak to wspominam to jakoś tak mało bezpiecznie się czułam, aczkolwiek nie było to powodem rozstania 😛 I w dużej większości dominowali jednak faceci ponad 180cm.
OH, dobra motywacja szczotkowanie, ale robiłam to raz, a kilka razy pod prysznicem już sobie przypomniałam że ZNÓW zapomniałam szczotkować 😂

A taki inny mniej optymistyczny akcent 😤 Jestem taka zła, bo test owu prawie pozytywny, a z weekendowego sexroomu było całe ZERO! Coś się nie mogliśmy porozumieć, a ja jemu nie mówię kiedy, i tak zazwyczaj wie biorąc pod uwagę moją częstotliwość. Miało być cały weekend, było wogóle, więc spisuję cykl na straty. Niby nic straconego powiecie, ale...ze starych plemników też nic nie będzie 😡 Taka jestem zła, bo tak ładnie byśmy się wpasowali na długi wolny weekend, a ja z reguły bardzo dużo pracuję i nie wiadomo co będzie w następnym cyklu... Mam całkiem zmarnowany humor 😔

Hej dziewczyny, po jakim czasie od plamienia implantacyjnego test ciążowy powinien być pozytywny? Dobrze rozumiem, że zanim dojdzie do implantacji testy będą negatywne? W sumie dałabym sobie spokój z tymi testami tylko dzisiaj mam znów dużo mlecznego śluzu nieco podbarwionego jakby krwią, a wczoraj wymiotowałam dalej niż widziałam. Miałam już nie robić testów, a tu takie akcje 🙄 Dzisiaj 28dc przy 32-33 dniowych cyklach.

O to ze jestem infantylna i nie mam problemów (patrz majowe kreseczki) ;)
Ah, tam mnie nie było, jakoś nie śledziłam tych miesięcznych kreseczek, ale aż zerknę 😀
Hej dziewczyny, po jakim czasie od plamienia implantacyjnego test ciążowy powinien być pozytywny? Dobrze rozumiem, że zanim dojdzie do implantacji testy będą negatywne? W sumie dałabym sobie spokój z tymi testami tylko dzisiaj mam znów dużo mlecznego śluzu nieco podbarwionego jakby krwią, a wczoraj wymiotowałam dalej niż widziałam. Miałam już nie robić testów, a tu takie akcje 🙄 Dzisiaj 28dc przy 32-33 dniowych cyklach.
48h od możliwej implantacji. Jak ma wyjść pozytywny test jeśli organizmy jeszcze nie wie czy jest w ciąży = nie doszło do implantacji i wydzielania hormonu do krwi? Zrób kolejny za 2 dni, wtedy jest możliwość że coś wyjdzie.

Ah, tam mnie nie było, jakoś nie śledziłam tych miesięcznych kreseczek, ale aż zerknę 😀

48h od możliwej implantacji. Jak ma wyjść pozytywny test jeśli organizmy jeszcze nie wie czy jest w ciąży = nie doszło do implantacji i wydzielania hormonu do krwi? Zrób kolejny za 2 dni, wtedy jest możliwość że coś wyjdzie.
Czyli wymioty to raczej nie związane z ciążą. Myślałam, że produkcja betaHCG rozpoczyna się w momencie zapłodnienia 😉

reklama
Do góry