reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
co to znaczy, że ratio jest 2,38?
ratio to ocena stosunku wybarwienia linii testowej do linii kontrolnej. 1 i więcej oznacza pozytywny test bo wybarwienie jest takie samo mocne lub większe. A 2,38 oznacza, że linia testowa jesy ponad dwukrotnie ciemniejsza od kontrolnej. Tu masz przykład z premom

Załączniki

• ec1a3322-6c6e-40b7-888f-da53824f49ff.jpg
    ec1a3322-6c6e-40b7-888f-da53824f49ff.jpg
    61,3 KB · Wyświetleń: 88
Nie wiem czy był ten temat na wątku ale chciałam zapytać czy szczepiłyście się na covid? Miałyście potem jakieś zmiany w cyklu? Nie chcę uruchamiać lawiny komentarzy na plus lub anty.. po prostu pytam, ja osobiście przyjęłam drugą dawkę dwa dni przed pozytywnym testem( jeszcze nie byłam zafiksowana jak teraz bo to był 1cs) i poroniłam...wiem, że to mogło nie mieć żadnego wpływu ale ciekawa jestem Waszych opinii po prostu. Teraz cały czas zastanawiam się nad 3 dawką stąd pytanie
ja również przyjęłam 2 dawkę dwa dni przed terminem miesiączki. Okazało się że jestem w ciąży i poroniłam. Nie wiem czy szczepionka miała wpływ. Raczej nie sądzę. Jak już coś to gorączka. Strasznie gorączkowałam po przyjęciu szczepionki .

reklama
Mąż nie jest przekonany..
poza tym słyszałam tutaj od dziewczyn, ze nawet jak są jakieś problemy immunologiczne to in vitro może się nie udać. Wiec najpierw chcemy zrobić te badania
Rozumiem! U mnie to właśnie mąż jest od początku przekonany... a ja w sumie nie mam nic do stracenia. Ale badań immunologicznych nie mieliśmy. Zresztą chyba niewiele to zmieni, bo nie mamy jakoś mnóstwo czasu... :-/

Do góry