reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Nie wiem czy był ten temat na wątku ale chciałam zapytać czy szczepiłyście się na covid? Miałyście potem jakieś zmiany w cyklu? Nie chcę uruchamiać lawiny komentarzy na plus lub anty.. po prostu pytam, ja osobiście przyjęłam drugą dawkę dwa dni przed pozytywnym testem( jeszcze nie byłam zafiksowana jak teraz bo to był 1cs) i poroniłam...wiem, że to mogło nie mieć żadnego wpływu ale ciekawa jestem Waszych opinii po prostu. Teraz cały czas zastanawiam się nad 3 dawką stąd pytanie
ja się szczepiłam 2 dawkami (bo 1 to był johnson) i nie miałąm żadnych zmian w cyklu.

reklama
Nie wiem czy był ten temat na wątku ale chciałam zapytać czy szczepiłyście się na covid? Miałyście potem jakieś zmiany w cyklu? Nie chcę uruchamiać lawiny komentarzy na plus lub anty.. po prostu pytam, ja osobiście przyjęłam drugą dawkę dwa dni przed pozytywnym testem( jeszcze nie byłam zafiksowana jak teraz bo to był 1cs) i poroniłam...wiem, że to mogło nie mieć żadnego wpływu ale ciekawa jestem Waszych opinii po prostu. Teraz cały czas zastanawiam się nad 3 dawką stąd pytanie
Ja jestem zaszczepiona dwiema dawkami, raz poronilam przed szczepieniem a teraz pół roku po drugiej dawce. Też się zastanawiałam czy to ma związek ale doszłam do wniosku ze lepiej się zaszczepić niż zachorować w ciąży na covid. Temu przed kolejna ciąża pójdę sie trzeci raz zaszczepić dla Świętego spokoju 😉

Pokaże Wam mój pik bo tak mi zaimponował, że az potrzebuje się nim dzielić 😂😂😂 premom ustaliło ratio na 2.38 😱

Załączniki

• 8f573c46-699c-4e91-9179-205bfd511572.jpg
    8f573c46-699c-4e91-9179-205bfd511572.jpg
    96,6 KB · Wyświetleń: 102
Szczepiłamm się 3 dawkami. Ostatnia już po poronieniu. Też nie zauważyłam żadnych zmian w cyklu.

Hej ja wogole się nie szczepilam i przez dwa lata miałam tyle kontaktów z COVID i nic a teraz po biochemicznej ciąży nagle bach COVID nie wiem może osłabiony organizm teraz 😉

Mieliśmy jedną inseminacje ale się nie udała.
Mąż do in vitro nie jest przekonany.. póki co myśleliśmy nad badaniami immunologicznym ale szukam immunologa na Śląsku lub w Łodzi ( nie wiem czy do Pasnika idzie się dostać).
Ja mam cykle ok, naturalnie wszystko rośnie i pęka, natomiast od stycznia jestem na stymulacji clo i Lametta.
A jak u was ?
Nie wiem, czy już pytałam... ale dlaczego nie in vitro ?

reklama
My to nawet uprawiamy turystykę kulinarna 😂😂 jak gdzieś jedziemy to najpierw sprawdzamy rankingi restauracji 🤣🤣
Same here !!!
Ale ostatnio uderzyła nas starość... Mieliśmy tu na miejscu taką promocję "dla młodych", super ceny w fajnych restauracjach. Ale już nie jesteśmy młodzi... i promocji nie ma... :-(

Do góry