reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej! Śledzę Was regularnie choć rzadziej pisze.
Dzisiaj mam 12dc i owulacja raczej się przesunęła, bo widzę od wczoraj, że testy owu ciemnieją, ale piku jeszcze nie ma. Może lada moment. Dobrze się składa, bo jutro mam pierwszą wizytę w poradni leczenia niepłodności 🤞 trzymajcie kciuki, żeby coś ruszyło do przodu.
Ściskam 🤗🥰
Daj znać po wizycie <3
Ja za to jestem po pierwszym cyklu z duphastonem. Dzisiaj 1 dc, mam nadzieje ze owulacja się u mnie pojawi…
Tylko duphaston tak? Nie masz stymulacji?

Nie no teraz to mnie tak natchnęłyście, że momentalnie dostałam nowej siły do działania. I chocbym miała odprawić czarna magię, albo zrobić Invitro- to se zrobię! NIE PODDAM SIĘ! I zaciążę kurła jego mać!
I nawet jakbym miała leżeć całą ciążę i rzygać, to będę rzygać z uśmiechem na ryju!
Ale nie będę żyła od cyklu do cyklu, tylko między tym chce być dla siebie i dla rodziny. Gdyby nie antybiotyk to bym normalnie wypiła za to 😂

Daj koniecznie znać jak po wizycie 😊
Masz już jakieś badana za sobą?
Ja jestem tą "niezdiagnozowana" 🤔😬
Podejrzenie endometriozy od 2014 r ale żadnych badań, starania od maja 2021 i gine ostatnia powiedziała, że po pół roku niepowodzenia to rekomenduje in vitro.
Oczywiście bez drożności, bez monitoringu, inseminacji, itd. Ale dziewczyny mnie na forum zmobilizowały i uświadomiły więc jeszcze się nie poddaje i lecę dalej z tematem 🤞😉 ❤️

Podejrzenie endometriozy od 2014 r ale żadnych badań, starania od maja 2021 i gine ostatnia powiedziała, że po pół roku niepowodzenia to rekomenduje in vitro.
Oczywiście bez drożności, bez monitoringu, inseminacji, itd. Ale dziewczyny mnie na forum zmobilizowały i uświadomiły więc jeszcze się nie poddaje i lecę dalej z tematem 🤞😉 ❤️
w ogóle: CO xD
jak można polecać od razu in vitro bez żadnych badań... No aż się wkurzyłam!
Co za lekarze
jak tu zaufać...

Eee, no gdzie invitro... Najlpier to monitoring zrób, czy masz w ogóle owulację, bo ja się tak bujałam pół roku, po czym lekarka stwierdziła, że ja to owulacji w ogóle nie mam, a brałam duphaston 3 mies, potem miałam histeroskopie, potem suplementy, witaminki a w ogóle owu nie było, i to był podstawowy problem 😂

reklama
Do góry