reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A ja rozumiem obie strony, bo jestem jakby po środku 😝 Nie wiem czy potrafiłabym czuć się spełniona nie mając dziecka, a mam już dwoje więc łatwiej jest mi przyjąć, że tego trzeciego może nie być... Poza tym mój syn w tym roku skończy 16 lat, kto wie czy zamiast zostać matką trójki dzieci za kilka lat mogę być babcią 😂 Niczego człowiek nie przewidzi 😂 Poza tym mamy plan B, bo jeśli nie będzie brzdąca, to będą liczne podróże 😉

reklama
O matko, kochana, tyle przeszłaś :( przykro mi, że musiało Cię to spotkać... Nawet sobie nie wyobrażam, jak musiałaś się czuć...
Powiedz mi, czy od sierpnia podjeliście jakieś starania o dziecko? Jak Twoja sytuacja dalej się potoczyła?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aktualnie kolejny wydłużający się coraz bardziej cykl. 32dc czekam właśnie na okres.
Badanie hist pat. Nie wykazało nic. Oboje zdrowi i tak od września dzialamy i czekamy.
Różne w głowie były myśli.. idziemy do przodu. Może nam nie dane.. kto to wie.
Ostrożnie do tego podchodzę i jeszcze nie wkręcam się w badania monitoring. Lek na krew zmieniłam we wrześniu tak jak miało być. No i nie dzieje się nic.
Trzymam mocno kciuki za Ciebie. Taka historia musi skończyć się happy endem. Przytulam wirtualnie 😘

Hejo dziewczyny, u mnie 7 dzień cyklu, jakieś resztki okresu, który pewnie dzisiaj się skończy. W sobotę monitoring, czy Aromek zadziałał i czy wyhodowałam jajeczko, także narazie nic nie wiem i emocje jak na grzybach.
Dawajcie info jak tam u Was!
Który dzień cyklu, jakie wspomagacze, kiedy testy, jak się czujecie i w ogóle wszystko😀
Może choć trochę Was poprzezywam, bo ja narazie czekam 😜
No ja 2 tyg po zabiegu i po dzisiejszej kontroli u lekarza. Endo niestety cienkie, w zatoce brak płynu, a po pęcherzyku w zeszły pon brak śladu, więc albo była dużo szybciej, albo się wchłonął i nie wiem kiedy przyjdzie pierwsza @ 🤷‍♀️ Mówił ofc żeby wstrzymać się ze staraniami, ale ja czekam do pierwszej i lecimy z tematem, więc znów niebawem oficjalnie dołączę :) Jeśli się uda to chce mi dać encorton w małej dawce i clexan w zwiększonej, ale ja i tak w międzyczasie się przebadam. Może on z tych co twierdzi że szkoda hajsu na badania, skoro i tak mnie obstawi lekami, nie wiem... I zasugerował hematologa, trochę na moje zapytanie bo ostatnio mi wyszły płytki ponad normę o zmniejszonej objętości, nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ 🤷‍♀️
Ja dziś pracuję z domu w salonie i w tle sobie robię maraton Harrego Pottera :D KOCHOM :D
Kooooocham! Na szczęście mój mż też i możemy często ponawiać oglądanie :D

Wyłapałam pik 💪 zobaczymy co będzie dalej 🤞a pomyśleć, że jeszcze niedawno nie wiedzialam co to "pik" 🙈😂🤗

Załączniki

• 20220317_155155.jpg
    20220317_155155.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 60
No ja 2 tyg po zabiegu i po dzisiejszej kontroli u lekarza. Endo niestety cienkie, w zatoce brak płynu, a po pęcherzyku w zeszły pon brak śladu, więc albo była dużo szybciej, albo się wchłonął i nie wiem kiedy przyjdzie pierwsza @ 🤷‍♀️ Mówił ofc żeby wstrzymać się ze staraniami, ale ja czekam do pierwszej i lecimy z tematem, więc znów niebawem oficjalnie dołączę :) Jeśli się uda to chce mi dać encorton w małej dawce i clexan w zwiększonej, ale ja i tak w międzyczasie się przebadam. Może on z tych co twierdzi że szkoda hajsu na badania, skoro i tak mnie obstawi lekami, nie wiem... I zasugerował hematologa, trochę na moje zapytanie bo ostatnio mi wyszły płytki ponad normę o zmniejszonej objętości, nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ 🤷‍♀️

Kooooocham! Na szczęście mój mż też i możemy często ponawiać oglądanie :D
Z tym płynem w zatoce to śmiać mi się chce, zawsze myślałam, że na chooj mie ten płyn, jeszcze gdzieś przeczytałam, że jak jest to może świadczyć o chorobie 😂

reklama
Wyłapałam pik 💪 zobaczymy co będzie dalej 🤞a pomyśleć, że jeszcze niedawno nie wiedzialam co to "pik" 🙈😂🤗
Też nie widziałam co to pik xD
Właśnie się zastanawiam czy nie odobrazić się na testy owulacyjne, bo zawsze mi wychodziły pozytywne, cały cykl, a owulek nie miałam. Tylko na bank źle robiłam. Raz mi wyszedł negatywny, ale to po piwie 😂

Do góry