reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Hej! Śledzę Was regularnie choć rzadziej pisze.
Dzisiaj mam 12dc i owulacja raczej się przesunęła, bo widzę od wczoraj, że testy owu ciemnieją, ale piku jeszcze nie ma. Może lada moment. Dobrze się składa, bo jutro mam pierwszą wizytę w poradni leczenia niepłodności 🤞 trzymajcie kciuki, żeby coś ruszyło do przodu.
Ściskam 🤗🥰
Daj znać po wizycie <3
Ja za to jestem po pierwszym cyklu z duphastonem. Dzisiaj 1 dc, mam nadzieje ze owulacja się u mnie pojawi…
Tylko duphaston tak? Nie masz stymulacji?

Nie no teraz to mnie tak natchnęłyście, że momentalnie dostałam nowej siły do działania. I chocbym miała odprawić czarna magię, albo zrobić Invitro- to se zrobię! NIE PODDAM SIĘ! I zaciążę kurła jego mać!
I nawet jakbym miała leżeć całą ciążę i rzygać, to będę rzygać z uśmiechem na ryju!
Ale nie będę żyła od cyklu do cyklu, tylko między tym chce być dla siebie i dla rodziny. Gdyby nie antybiotyk to bym normalnie wypiła za to 😂

Daj koniecznie znać jak po wizycie 😊
Masz już jakieś badana za sobą?
Ja jestem tą "niezdiagnozowana" 🤔😬
Podejrzenie endometriozy od 2014 r ale żadnych badań, starania od maja 2021 i gine ostatnia powiedziała, że po pół roku niepowodzenia to rekomenduje in vitro.
Oczywiście bez drożności, bez monitoringu, inseminacji, itd. Ale dziewczyny mnie na forum zmobilizowały i uświadomiły więc jeszcze się nie poddaje i lecę dalej z tematem 🤞😉 ❤️

Podejrzenie endometriozy od 2014 r ale żadnych badań, starania od maja 2021 i gine ostatnia powiedziała, że po pół roku niepowodzenia to rekomenduje in vitro.
Oczywiście bez drożności, bez monitoringu, inseminacji, itd. Ale dziewczyny mnie na forum zmobilizowały i uświadomiły więc jeszcze się nie poddaje i lecę dalej z tematem 🤞😉 ❤️
w ogóle: CO xD
jak można polecać od razu in vitro bez żadnych badań... No aż się wkurzyłam!
Co za lekarze
jak tu zaufać...

Eee, no gdzie invitro... Najlpier to monitoring zrób, czy masz w ogóle owulację, bo ja się tak bujałam pół roku, po czym lekarka stwierdziła, że ja to owulacji w ogóle nie mam, a brałam duphaston 3 mies, potem miałam histeroskopie, potem suplementy, witaminki a w ogóle owu nie było, i to był podstawowy problem 😂

reklama
Do góry