reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Kurde szkoda by było, żeby takie mądre i fajne dziewczyny (Na pewno jesteście też piękne:)) się nie rozmnożyły... Ja mam nadzieję na ten cykl, ale jak ten nie pyknie to też chyba cycki mi opadną i odpuszczę. Powoli brakuje mi sił. Ale może tak teraz tylko mówię, a z każdym kolejnym cyklem będę świrowac od nowa...

reklama
Kurde szkoda by było, żeby takie mądre i fajne dziewczyny (Na pewno jesteście też piękne:)) się nie rozmnożyły... Ja mam nadzieję na ten cykl, ale jak ten nie pyknie to też chyba cycki mi opadną i odpuszczę. Powoli brakuje mi sił. Ale może tak teraz tylko mówię, a z każdym kolejnym cyklem będę świrowac od nowa...
Chcialabym dojrzeć do takiego podejścia 🤷🏽‍♀️
Wiecie jak to jest... każda z nas przeżywa to inaczej.
Ja już przeżyłam bardzo wiele stanów psychicznych i emocjonalnych związanych ze staraniami. Najgorszy dół był w grudniu. Czuje jakby to był miesiąc wyjąty z życia. A potem porozmawiałam ze sobą, ze starym i po prostu uświadomiłam sobie, że mam fajne życie, fajnego męża, bez dziecka też jestem kompletną i pełnoprawną kobietą. Więc jeśli nie będzie mi dane zostać matką, to będę sobie prowadzić bezdzietno lambarskie życie z chłopem, który jest moją bratnią duszą.

Mam dokładnie to samo. Zwłaszcza ostatnie 2 msc mój Stary stanął na rzęsach i pokazał mi jakiego świetnego gościa mam obok siebie. Fajnie wiedzieć, że będziemy iść razem przez życie nawet jeśli w innym składzie niż planowaliśmy
Ja już przeżyłam bardzo wiele stanów psychicznych i emocjonalnych związanych ze staraniami. Najgorszy dół był w grudniu. Czuje jakby to był miesiąc wyjąty z życia. A potem porozmawiałam ze sobą, ze starym i po prostu uświadomiłam sobie, że mam fajne życie, fajnego męża, bez dziecka też jestem kompletną i pełnoprawną kobietą. Więc jeśli nie będzie mi dane zostać matką, to będę sobie prowadzić bezdzietno lambarskie życie z chłopem, który jest moją bratnią duszą.

To fakt, nie można całego życia podporządkować jednej rzeczy, bo życie ucieka i człowiek nie zdąży się nim nacieszyc. Ale ja Ci mówię, że i tak zostaniesz matką polką bąbelkową 😁
JA WRĘCZ PRZEPOWIADAM!

Hejo dziewczyny, u mnie 7 dzień cyklu, jakieś resztki okresu, który pewnie dzisiaj się skończy. W sobotę monitoring, czy Aromek zadziałał i czy wyhodowałam jajeczko, także narazie nic nie wiem i emocje jak na grzybach.
Dawajcie info jak tam u Was!
Który dzień cyklu, jakie wspomagacze, kiedy testy, jak się czujecie i w ogóle wszystko😀
Może choć trochę Was poprzezywam, bo ja narazie czekam 😜
Hej! Śledzę Was regularnie choć rzadziej pisze.
Dzisiaj mam 12dc i owulacja raczej się przesunęła, bo widzę od wczoraj, że testy owu ciemnieją, ale piku jeszcze nie ma. Może lada moment. Dobrze się składa, bo jutro mam pierwszą wizytę w poradni leczenia niepłodności 🤞 trzymajcie kciuki, żeby coś ruszyło do przodu.
Ściskam 🤗🥰

reklama
Hej! Śledzę Was regularnie choć rzadziej pisze.
Dzisiaj mam 12dc i owulacja raczej się przesunęła, bo widzę od wczoraj, że testy owu ciemnieją, ale piku jeszcze nie ma. Może lada moment. Dobrze się składa, bo jutro mam pierwszą wizytę w poradni leczenia niepłodności 🤞 trzymajcie kciuki, żeby coś ruszyło do przodu.
Ściskam 🤗🥰
Daj koniecznie znać jak po wizycie 😊
Masz już jakieś badana za sobą?

Do góry