reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Kurde szkoda by było, żeby takie mądre i fajne dziewczyny (Na pewno jesteście też piękne:)) się nie rozmnożyły... Ja mam nadzieję na ten cykl, ale jak ten nie pyknie to też chyba cycki mi opadną i odpuszczę. Powoli brakuje mi sił. Ale może tak teraz tylko mówię, a z każdym kolejnym cyklem będę świrowac od nowa...

reklama
Kurde szkoda by było, żeby takie mądre i fajne dziewczyny (Na pewno jesteście też piękne:)) się nie rozmnożyły... Ja mam nadzieję na ten cykl, ale jak ten nie pyknie to też chyba cycki mi opadną i odpuszczę. Powoli brakuje mi sił. Ale może tak teraz tylko mówię, a z każdym kolejnym cyklem będę świrowac od nowa...
Chcialabym dojrzeć do takiego podejścia 🤷🏽‍♀️
Wiecie jak to jest... każda z nas przeżywa to inaczej.
Ja już przeżyłam bardzo wiele stanów psychicznych i emocjonalnych związanych ze staraniami. Najgorszy dół był w grudniu. Czuje jakby to był miesiąc wyjąty z życia. A potem porozmawiałam ze sobą, ze starym i po prostu uświadomiłam sobie, że mam fajne życie, fajnego męża, bez dziecka też jestem kompletną i pełnoprawną kobietą. Więc jeśli nie będzie mi dane zostać matką, to będę sobie prowadzić bezdzietno lambarskie życie z chłopem, który jest moją bratnią duszą.

Mam dokładnie to samo. Zwłaszcza ostatnie 2 msc mój Stary stanął na rzęsach i pokazał mi jakiego świetnego gościa mam obok siebie. Fajnie wiedzieć, że będziemy iść razem przez życie nawet jeśli w innym składzie niż planowaliśmy
Ja już przeżyłam bardzo wiele stanów psychicznych i emocjonalnych związanych ze staraniami. Najgorszy dół był w grudniu. Czuje jakby to był miesiąc wyjąty z życia. A potem porozmawiałam ze sobą, ze starym i po prostu uświadomiłam sobie, że mam fajne życie, fajnego męża, bez dziecka też jestem kompletną i pełnoprawną kobietą. Więc jeśli nie będzie mi dane zostać matką, to będę sobie prowadzić bezdzietno lambarskie życie z chłopem, który jest moją bratnią duszą.

To fakt, nie można całego życia podporządkować jednej rzeczy, bo życie ucieka i człowiek nie zdąży się nim nacieszyc. Ale ja Ci mówię, że i tak zostaniesz matką polką bąbelkową 😁
JA WRĘCZ PRZEPOWIADAM!

Hejo dziewczyny, u mnie 7 dzień cyklu, jakieś resztki okresu, który pewnie dzisiaj się skończy. W sobotę monitoring, czy Aromek zadziałał i czy wyhodowałam jajeczko, także narazie nic nie wiem i emocje jak na grzybach.
Dawajcie info jak tam u Was!
Który dzień cyklu, jakie wspomagacze, kiedy testy, jak się czujecie i w ogóle wszystko😀
Może choć trochę Was poprzezywam, bo ja narazie czekam 😜
Hej! Śledzę Was regularnie choć rzadziej pisze.
Dzisiaj mam 12dc i owulacja raczej się przesunęła, bo widzę od wczoraj, że testy owu ciemnieją, ale piku jeszcze nie ma. Może lada moment. Dobrze się składa, bo jutro mam pierwszą wizytę w poradni leczenia niepłodności 🤞 trzymajcie kciuki, żeby coś ruszyło do przodu.
Ściskam 🤗🥰

reklama
Hej! Śledzę Was regularnie choć rzadziej pisze.
Dzisiaj mam 12dc i owulacja raczej się przesunęła, bo widzę od wczoraj, że testy owu ciemnieją, ale piku jeszcze nie ma. Może lada moment. Dobrze się składa, bo jutro mam pierwszą wizytę w poradni leczenia niepłodności 🤞 trzymajcie kciuki, żeby coś ruszyło do przodu.
Ściskam 🤗🥰
Daj koniecznie znać jak po wizycie 😊
Masz już jakieś badana za sobą?

Do góry