reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
no to Ty zachodź, a ja poczekam 😝
Potrzebny mi czarodziej
Do Want Give It To Me GIF

No tak, ja dzisiaj pracuje do 22.00 a jutro jeszcze do 14.00 🤦🏻‍♀️ Wiec dla mnie weekendy zaczynają się w soboty 😛 ale oczywiście zycze Wam bardzo owocnych weekendów, czy długich czy krótkich ❤️
a no to inna sprawa :D jak na studiach pracowałam w KFC to np weekend miałam wtorek - środa xD
Pamiętam jak ówczesny chłopak (mój życiowy błąd) miał do mnie pretensje, ze idę na imprezę we wtorek bo "jak to pijesz w rodku tygodnia" xD no to mój weekend był xD

reklama
Cześć wszystkim!

Wasze zdrowie! :-D Polecam wina francuskie :p
Ja się jeszcze trochę połudzę i do poniedziałku zero alko. Chociaż w sumie się waham, czy nie zrobić testu już w niedzielę... ;-)
Ja też nie mogę się doczekać, aż zrobię test 🙈 a do @ jeszcze trochę, bo czas do 12-13.03.....

Do góry