reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja jak zaczęliśmy starania, miałam ciągle takie minimalne pęknięcia, czasem się powiększałyzaczęłam suplementować B Complex i od tamtej pory cisza :)

Ja też zawsze mogłam jeść co chcę i ile chciałam, ale też zauważyłam że albo z wiekiem, albo przez pandemie (mimo że do pracy normalnie chodziłam) niestety już tak nie mogę postępować :p Tzn dalej tak robię, ale z trochę większą rozwagą no i dopiero w tym tyg ruszyłam tyłek chociaż na spacery, żeby jeszcze bardziej nie iść wszerz... Kiedyś bardzo byłam aktywna, ale to dawno temu i nie prawda, organizm tak jechał na tym niezłym wyglądzie, ale latka lecą...i figura też :D
dlatego zaczęłam coś tam poćwiczywać w domowym zaciszu, żeby zatrzymać rozrost cielska, a dalej móc jeść 😂

Dziewczyny a jakbym chciała sobie do suplementować b complex, a biorę regularnie Puerię Uno, którą ma w składzie B6 i B12 to nie przedawkuję? 🤔😂

Załączniki

• 14efbbba-abe8-4bb1-9781-687ce8e3f5b6.jpg
    14efbbba-abe8-4bb1-9781-687ce8e3f5b6.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 63
Dobry wynik to znaczy progesteron większy niż 10 mierzony 7 dni po owulacji, to oznacza, że owu była. Potem powinien już spadać aż do <1 w pierwszy dniu nowego cyklu. A jeśli jesteś w ciąży to zamiast spadać będzie rosnąć, ale nie znając wartości maksymalnej ciężko to określić czy spada czy rośnie
Czyli jak zrobię w poniedziałek będzie 7 dzień od ow ? I np 2 dni później będzie większy to jest szansa na ciaze ?

reklama
Do góry